weddenbonus nieuws

Gent – Oostende: Oostende underdog met 7.00

De beker van België is bijna gespeeld en op 25 januari treffen Gent en Oostende elkaar voor de heenwedstrijd van de halve finale in de Beker van België. De wedstrijd is live te volgen op televisie kanaal Sporza. Gent heeft Virton, Beerschot, STVV, in de 16e, 8e en kwartfinales verslagen. KV Oostende heeft dan weer Hoogstraten, Moeskroen en Eupen achter de rug.
 

Oostende staat momenteel op een respectabele 12de plaats in de Jupiler Liga, terwijl AA Gent veel hoger staat met een 6de plek. Gent kan dus de wedstrijd vol zelfvertrouwen beginnen, daar het net Anderlecht met 1 – 0 heeft verslagen. Oostende heeft dan weer een wedstrijd tegen Moeskroen verloren in de Jupiler League, maar het heeft wel Moeskroen weten verslaan in de vorige ronde van de beker.
 

Interessant om weten is dat twee clubs uit de eerste klasse met elkaar gekoppeld zijn, terwijl voor de andere halve finale, tussen Mechelen en Union, twee ploegen uit 1B tegen elkaar zullen spelen. Op 1 mei mag het Koning Boudewijnstadion voor de finale dus een eersteklasser en een club uit eerste klasse B verwelkomen.
 

Gent – Oostende Unibet Odds

Unibet heeft de volgende odds voor de wedstrijd:

AA Gent is duidelijk favoriet. Unibet geeft hen een quotering van 1.46, terwijl KV Oostende een gigantische underdog blijkt, met een quotering van 7,00. De bookmakers achten de kans op een gelijkspel niet groot, met een quotering van 4,50.

 

Beker Gent Oostende
© Unibet

 

Nieuwe spelers krijgen welkomstbonus tot € 120

Unibet heeft voor deze wedstrijd (en alle andere weddenschappen) een erg leuke Unibet bonus. Alle nieuwe klanten krijgen namelijk een welkomstbonus van 300% tot en met 120 euro. Stort je bijvoorbeeld 40 euro, dan krijg je 160 euro (120 euro bonus + 40 euro cash) om mee te spelen. Aan de bonus is een inzet vereiste van 3x verbonden, aan minimale odds 1.40. Erg voordelig dus, en het is dus zeker niet onrealistisch dat je je bonus en winsten ook kunt vrijspelen. Deze actie is enkel geldig voor Belgen, Nederlanders kunnen hier een kijkje nemen: Bookmakers Nederland.
 

Onze tip voor deze wedstrijd

Onze tip is met de bonus op KV Oostende te spelen. Wie niet waagt die niet wint, en bonusgeld zorgt ervoor dat je niet te veel hoeft te verliezen. KV Oostende is een gigantische underdog, en dat kan lonen, zeker met odds als 7x. Vermenigvuldig dat met de bonus van 3x, en je ziet meteen waar de waarde ligt! Immers, in bekervoetbal kan alles. Er staan niet voor niets 2 tweedeklassers in de andere halve finale.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
AZ - Vitesse : Wedden levert je € 200 op
volgend artikel
Wie wordt topscorer in de Premier League? Leo Vegas odds en promoties