weddenbonus nieuws

Kan Gent eindelijk weer eens winnen? Gent- Re Mouscron maandag

Vanavond staan Gent en Moeskroen tegenover elkaar in de Ghelamco Arena. Wint Gent na drie keer gelijk eindelijk weer?

 

Gent nog op de twaalfde plek

Omdat Kortrijk dit weekend verloor kan Gent drie punten afstand nemen met een overwinning. Toch heeft Gent moeite met winnen. De laatste vijf competitiewedstrijden werd er slechts een keer gewonnen. In de beker lukt het echter wel om te winnen. Eerst werd er al met 5-0 gewonnen van Heur Tongeren, afgelopen donderdag pakte Gent ook een overwinning op Charleroi. Door die 3-1 overwinning staat Get nu in de kwartfinales. Daar komt wel bij dat AA Gent wel slechts op de twaalfde plek staat. De play-offs lijken uit zicht. Het verschil is als Gent wint vanavond drie punten met Mechelen dat nu de achtste plek in bezit heeft. Gent kan met een vrijwel fitte selectie aanvangen tegen Moeskroen. We gaan zo bij Unibet eens kijken wat zij verwachten van deze wedstrijd. We willen je er ook nog even op wijzen dat je enorm veel informatie kunt vinden in onze Unibet review. Laten we eerst eens kijken wat Moeskroen er van bakt in de Pro League.

Mouscron voorlopig veilig

De zestiende plek lijkt voor de ploegen in de kelder van de Pro League het gouden ticket. Als je geen zeventiende of achttiende wordt, ontloop je directe degradatie of de play-offs. Die zestiende plek heeft Mouscron nu te pakken. Met een wedstrijd minder dan Cercle staat Mouscron nu op drie punten voorsprong. Cercle Brugge staat laatste met vijf punten minder dan Royal Excel Mouscron. Het verschil met STVV en Eupen is respectievelijk vier en zes punten. Met een overwinning vanavond zou het gat met STVV nog maar een punt zijn. De laatste weken loopt het niet goed bij Mouscron. Ze knikkerden uit de beker door te verliezen Union Saint-Gilloise. Op vijf februari werd ook al kansloss met 3-0 verloren van Kortrijk. Mouscron is de minst scorende ploeg van de Pro League, als ze niet opnieuw in de gevarenzone willen komen, zal er toch eens gescoord moeten gaan worden. We gaan de odds van de bookmakers NL.

 

wedden Gent Moeskroen met beste odds
© Unibet

 

 

De Unibet odds bij deze wedstrijd

Wedden op voetbal met de odds van Unibet is altijd een plezier. Ook dit keer zijn de noteringen lekker hoog. Gent wordt neergezet als favoriet, ondanks alle gelijke spelen van de laatste weken. Voor wedden op Gent staan de odds op 1.49 en bij een gelijkspel loopt dit al op naar 4.50. Wedden op een overwinning van Royal Excel Mouscron op 6.75. Nu verwachten we dat Moeskroen niet zal gaan winnen vanavond. Gent zal eindelijk eens drie punten kunnen pakken.

Registreer nu Gratis bij Unibet!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Nog snel wedden op Union St- Gilloise – Anderlecht vanavond             
volgend artikel
Barca – PSG: een heerlijke wedstrijd met nog betere odds