weddenbonus nieuws

Gent – Larnaca gokken odds in voorlaatste voorronde Europa League

AA Gent heeft goede papieren om donderdag de laatste voorronde van de Europa League te behalen na het 1-1 gelijkspel in Cyprus. Lange tijd leek het er echter op dat Gent de overwinning mee naar huis zou nemen. Een late goal van ex Brugge speler Trickovski gooide roet in het eten. We zullen hier de wedstrijd van de Buffalo ‘s bespreken en hebben het ook nog even over de leuke bonus van Unibet.

 

Buffalo ‘s scherp na competitienederlaag tegen Mouscron?

Afgelopen zondag kwam KAA Gent na een rake kopbal van Depoitre op voorsprong in de eerste helft. Lang kon het niet genieten van de voorsprong want binnen 20 minuten stond de ploeg van Jess Thorup tegen een nederlaag aan te kijken. Een afgekeurde goal wegens (heel nipt) buitenspel zorgde ervoor dat Mouscron de punten thuishield. Lees verder voor de analyse van de betting sites.

 

Het spel van de Buffalo ’s tegen Larnaca afgelopen donderdag zag er bij vlagen zeer goed uit. Het was een erg dynamische wedstrijd met een hoog entertainment niveau. Beide ploegen speelden aanvallend voetbal dat beloond werd met een goal van Roman Yaremchuk binnen een half uur en de hele late gelijkmaker van Trickovski in de 88e minuut. Het aanvallende spel belooft iets voor de returnmatch in Gent. Gent dat het belangrijke uitdoelpunt maakte, weet natuurlijk dat Larnaca zal komen en niets heeft aan een 0-0 stand. Met Trickovski in huis die dus opnieuw scoorde, moet Gent op zijn hoede zijn voor een vroege tegengoal. Laurent Depoitre speelde gisteren ruim een uur en toonde zijn klasse met een doelpunt. De verwachting is dan ook dat hij in de basisopstelling zal beginnen. Hij zal voor het gevaar moeten gaan zorgen voor het doel van de Cyprioten.

 

Odds Gent - Larnaca voor wedden in de Europa League
© Unibet

 

Wat is de prognose voor KAA Gent thuis tegen AEK Larnaca?

KAA Gent is bij de beste bookmakers voor Nederlanders favoriet als winnaar van deze match. Het thuisvoordeel van de Buffalo ’s is te zien in de quotering van 1.45 waar een overwinning van de club uit Cyprus een quotering geeft van 7.00. Een gelijkspel tussen beide ploegen levert overigens 4.25 op. De verrassende nederlaag van Gent tegen Mouscron lijkt dus niet al te veel invloed te hebben op de odds van deze wedstrijd. Larnaca dat de competitie nog niet is begonnen heeft een hele week rust gehad voor de match tegen Gent. Voor de Buffalo ’s is het dus zaak snel te herstellen na de nederlaag van afgelopen zondag.

 

Wedden op KAA Gent – AEK Larnaca nu bij Unibet met winstverdubbeling

Unibet een hele leuke bonus momenteel waar je wordt beloond als je vrienden bij hen kan aanbrengen. Voor elke vriend die via jou bij Unibet gaat wedden, krijg jij gewoon €100! Hij moet wel minimaal €10 storten en €400 rondspelen. Je kan maar liefst 5 vrienden uitnodigen dus dat betekent €500 extra voor jou. Meld jezelf aan via onze knop onderaan en nodig direct al je vrienden uit! Nog mooier is de stortingsbonus waar je een winstverdubbeling op je eerste weddenschap krijgt tot € 50! Alle winst wordt meteen uitbetaald in cash, wat voor ons echt wel geweldig is. Probeer zelfs deze bonus uit, je hoeft geen Unibet bonus code nodig, een simpele aanmelding via de link onderaan voldoet!

Over de auteur

vorig artikel
Gokken op PSV - Haugesund - Is 1-0 genoeg om zich thuis te plaatsen?
volgend artikel
Wedden op de Jupiler Pro League: zoekend Anderlecht op bezoek bij Kortrijk