weddenbonus nieuws

Gent – Brugge en Anderlecht – Standard in de Pro League Play-Offs

Met Gent tegen Club Brugge en Anderlecht tegen Standard wachten er dit weekend twee topwedstrijden op ons in de Play-Offs van de Jupiler Pro League. Dat weet natuurlijk ook bookmaker Circus, en daarom vind je daar bijzonder leuke quoteringen. Met ook nog een gebruikersvriendelijke smartphone applicatie en tot € 250 bonus hoort deze aanbieder tot de beste bet sites. En dat zien we ook terug aan de odds. Club Brugge is hierbij de grote favoriet tegen Gent. Wint thuisploeg Gent, dan ligt de winstquotering bij 4.17. Voor Club ligt deze maar bij 1.75. Een gelijkspel levert je een notering van 4.03 op. Thuisploeg Anderlecht is met een winstquotering van 1.93 duidelijk gefavoriseerd tegen Standard. Voor Luik wordt winst aangeboden met odds van 3.68. Een gelijkspel levert je een notering van 3.72 op.
 

De odds voor de Play-Offs en Gent - Club Brugge bij bookmaker Circus
© Circus

 

100% Circus bonus: tot € 250 voor je eerste storting

Circus is een van de meest populaire bookmakers België. En dat hangt ook samen met het attractieve aanbod voor nieuwe klanten. Met een maximum bedrag van € 250 wacht er namelijk een bijzonder sterke bonus bij deze aanbieder. Zin om de Circus bonus te pakken? Dan moet je gewoon enkele stappen volgen. Begin door op onze link naar de homepage van de bookmaker te klikken. Op de site van de aanbieder vind je dan de button ‘maak mijn account aan’. Klik daarop en volg dan de stappen van Circus. Is je online account voor weddenschappen klaar? Stort dan een bedrag van minstens € 10. Nu ontvang je 100% van je eerste storting.
 

  1. Gebruik onze link om naar de site van de bookmaker te gaan
  2. Maak je account voor Circus online sportweddenschappen aan
  3. Plaats een eerste storting met een bedrag tussen € 10 en € 250
  4. Ontvang 100% van je stortingsbedrag als bookmaker bonus

 
Dit aanbod wordt naar je account gestort als free bet. Je hoeft dus niet meer aan bonuscondities te voldoen. Jouw gratis weddenschap is 7 dagen lang beschikbaar. Zet dit bedrag dus binnen de week in tegen een quotering van minstens 1.50. Heb je een bedrag van € 250 gestort, dan ontvang je dus het maximum bedrag van € 250 bonus, die je 1 keer moet inzetten. Door het hoge maximum bedrag en het ontbreken van bonuscondities is dit een bijzonder goed aanbod voor nieuwe klanten. Net zoals de mobiele weddenschappen via de Circus smartphone App.
 

Zet via je smartphone in op RSC Anderlecht - Standard Luik bij Circus
© Circus

 

Mobiel wedden op voetbal met de Circus App

Het beste van de online weddenschappen bij de bookmaker is ook beschikbaar in een mobiele applicatie. De Circus App is gebruikersvriendelijk en laat je van overal weddenschappen plaatsen. Je hebt de keuze tussen een versie voor Android en voor iOS. Ga dus naar de App Store of installeer de App op je Android smartphone. Hier moet je eerst ‘onbekende bronnen’ activeren, voordat het mogelijk is om My Circus te installeren. Daarnaast ontvang je ook nog een keer € 5 als gratis weddenschap voor het invullen van je gsm-nummer in je account. Deze € 5 moet je 30 keer rondspelen tegen odds van minstens 1.60 voordat je ze kunt laten uitbetalen. Zet dus mobiel of online in op Gent – Club Brugge en Anderlecht – Standard bij Circus!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Juventus - Torino in de Serie A - kan Torino naar Europa doorstoten?
volgend artikel
Ligue 1: Het duel van de vervolgers tussen Lyon en Lille deze zondag