weddenbonus nieuws

Zet in op Gent Bordeaux en verdubbel je bonus!

AAGent dient nog een horde te nemen voordat het zich kwalificeert voor de groepsfase van de Europa League. Makkelijk wordt het niet, want niet minder dan Bordeaux wacht op de Gentenaars. BetFIRST heeft voor nieuwe wedders uit Nederland en België een bonus klaarliggen van 200% tot €100. Dit maakt het wedden op Gent Bordeaux interessanter, want je bonus is tweemaal je storting. We leggen je hieronder de bonus en kijken vooruit naar het duel in de Ghelamco Arena.
 

Stort €50 en speel met €150 op Gent Bordeaux

  • Maak eerst een account aan door hier op de banner of foto van BetFIRST te klikken.
  • Je storting wordt verdubbeld vanaf € 10, max bonus krijg je al bij € 50.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal.
  • Je dient slechts driemaal je storting en bonus in te zetten.
  • Alle weddenschappen met odds van 1.70 tellen mee.
  • In totaal krijg je bovendien 30 dagen om hierin te slagen.

 

BetFIRST Bonus Code © BetFIRST

 

Top bookmaker BetFIRST

Deze BetFIRST Bonus is een van de sterkste punten van BetFIRST. Want de bonusvoorwaarden zijn veel beter, dan bij andere. Bovendien is de website in het Nederlands en je kan wedden via iDeal of Bancontact. Wat ook belangrijk is voor de wedders, die graag bij dezelfde bookmaker blijven zijn de quoteringen. De quoteringen op de sportweddenschappen zijn van een goed niveau en er zijn ook heel veel promoties.

 

Voorbeschouwing Gent Bordeaux

Gent is bezig aan een goede reeks en heeft zijn laatste 4 wedstrijden gewonnen en heeft in zijn 5 laatste thuiswedstrijden niet verloren. Het vormpeil van Bordeaux is iets minder met 2 verliespartijen in de laatste 3 matchen. Daarom is Gent, dankzij die reeks en het thuisvoordeel, de favoriet tegen de Fransen. BetFIRST geeft een notering van 2.15 voor een Gents zege. Denk je dat het een gelijkspel wordt, dan krijg je een odd van 3.30. Terwijl een Franse zege op 3.40 staat. Wat denk  jij? Schrijf je in en test je voetbalkennis bij bookmaker BetFIRST.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Ajax Dynamo Kiev en pak €50
volgend artikel
Ronde van Spanje 2018 - Voorbeschouwing, Odds & Bonus!