weddenbonus nieuws

Genk speelt tegen STVV op woensdag

Genk tegen STVV belooft een mooie bekerpartij te worden. Genk won volgende week overtuigend met 5-0 en zal op zoek gaan naar een plek bij de laatste acht.

 

Derde wedstrjid deze week voor Genk

Nadat Mechelen Genk op 0-0 hield op 30 januari, pakte Genk met 5-0 uit tegen Thes Sport. Dit weekend ging Genk onderuit in eigen huis tegen Anderlecht. Binnen anderhalve minuut stond Genk al met 1-0 voor maar toch ging het mis voor de ploeg van John van den Brom. Nog geen half uur later stond het al 1-2 voor Anderlecht. Twee goals binnen twee minuten draaide de wedstrijd om. Na rust pakte Genk wel meer balbezit maar het mocht niet baten. De Anderlecht verdediging hield Cyriel Dessers en Onuachu in bedwang en de eindstand bleef daarmee 1-2. De derde plek heeft Genk nog steeds in de hand maar de foutmarge is niet bijzonder groot. De concurrenten komen dichterbij en een succes in de beker kan misschien net die extra boost geven om seizoen goed af te maken. STVV is een andere tegenstander dan Thes Sport en de vraag is dan ook of Genk bij de bookmakers favoriet is. We gaan eens kijken hoe STVV ervoor staat voor we naar de weddenbonus odds gaan kijken.

 

Heeft STVV een kans tegen Genk?

Door met 0-2 te winnen van Lokeren-Temse werd deze ronde in de beker van België behaald. In de competitie loopt het allemaal vrij stroef. We zien STVV op de vijftiende plek staan. Weliswaar met acht punten meer dan nummer zeventien Cercle Brugge, maar de resultaten zijn niet goed. Er wordt sporadisch gewonnen. Cercle Brugge werd eind januari met 3-0 verslagen maar Oostende was afgelopen zaterdag nog met 3-1 te sterk voor STVV. Op 7 november verloor STVV van Genk in een match die na ruim een half uur spelen al de einduitslag op het scorebord had staan. Toen waren er nogal wat blessures bij STVV. Dit keer is de ploeg van Peter Maes fit en ontbreekt er geen enkele speler.

Circus Bonus Logo

© Circus

 

Wie is er de favoriet bij de bookies?

Genk is gezien de stand in de Pro League natuurlijk favoriet. Dat zien we gelijk terug bij Circus waar Genk op 1.63 voor de winst staat. Wedden op een overwinning van STVV staat op 5 keer je inzet en een gelijkspel geeft je 4.10 bij deze bookmaker. Het lijkt erop dat Genk er dus met de overwinning vandoor gaat en we De Smurfen terug zien bij de laatste acht in het beker toernooi. Via de onderstaande link kom je direct bij Circus uit om in te zetten maar je kunt natuurlijk ook onze Circus review eens doorlezen.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Kortrijk tegen Standard
volgend artikel
Wat kunnen we verwachten van Eupen tegen Charleroi?