ladbrokes nieuws

Wedden op Genk – Oostende vrijdag 30-01-2021

Speelronde 2 begint op vrijdag avond. Dat betekent dat je je weer kunt opmaken voor een heerlijk voetbalweekend. Het spektakel begint met Genk tegen Oostende waar je nu op kunt wedden met prachtige odds.

Genk in eigen huis favoriet tegen de Kustboys?

De statistieken zijn veelbelovend voor Genk. Van de laatste 18 wedstrijden werd de helft gewonnen door Blauw-Wit. Deze statistieken zeggen natuurlijk meer dan de huidige stand in de Pro League. Omdat Genk vorige week gelijk speelde tegen Standard, staan ze nu op de achtste plek. Oostende ging onderuit tegen Charleroi en staat op de achttiende plaats. Met slechts een speelronde zegt die uitslag helemaal niets. Wat je echter wel kunt opmaken is dat beide ploegen nog niet tevreden kunnen zijn en een flink aantal plaatsen willen stijgen. Dat lukt alleen maar door te winnen. 

Genk wist de twee afgelopen wedstrijden niet te winnen en dat zal toch knagen aan coach John an den Brom. De lange voorbereiding door vroeg te beginnen had z’n vruchten af moeten werpen maar lijkt vooralsnog niet te slagen. Er is voor ruim 5 miljoen euro aangekocht om de ploeg te versterken. Dit jaar staan de play-offs 1 op het programma en wordt er geknokt in Europa. Op dinsdag speelt Genk alweer tegen Shakhtar Donetsk om zich te kwalificeren voor de Champions League groepsronde. Wordt het harde werk van Genk beloond? Je zie zo wat de betting sites verwachten als we de odds voor deze wedstrijd erbij pakken.

Oostende verliest met ruime cijfers van Charleroi

Oostende begon hoopvol aan het seizoen. Vol goede moed werd er afgereisd naar Charleroi voor een treffen tegen de plaatselijke Royal Sporting Club. Na zeven minuten was het al raak en stond Oostende op achterstand. Er werd gezocht naar de gelijkmaker maar Oostende wist niet door de verdediging van Charleroi te breken. De voorbereiding verliep ook al niet zo heel geslaagd. Er werd wel met 9-3 gewonnen van Voorwaarts Zwevezele maar verder kon de ploeg niet winnen. 

De creativiteit lijkt te ontbreken bij Oostende dat Andrew Hjulsager aan Gent verloor. Voor coach Alexander Blessin die pas net gestart is, staat de druk er alleszins al vol op. Met de huidige achttiende plek is niemand tevreden. Na Genkt staan Gent, Seraing, en Standard op het programma. Kort daarna volgt er ook een bezoek aan Brugge. De punten zouden toch ergens vandaan moeten komen. Of de sport bonus bookmakers Oostende vrijdag een kans geven tegen Genk zie je hieronder.

de beste odds bji genk tegen oostende JP: 30-07-2021

©Ladbrokes

De beste odds bij Genk – Oostende

Bij Ladbrokes schiet je gelijk raak met heerlijke odds om op te wedden. Je hebt natuurlijk vast al eens onze Ladbrokes review gelezen en daarin staat vermeld dat deze bookmaker vaak als eerste de hoogste odds heeft. Ook dit keer is dat weer het geval. Genk is veruit favoriet. Je krijgt 1.60 voor winst van Genk terwijl je 6.50 krijgt voor winst van Oostende. Dat Genk is favoriet en dat is eigenlijk gezien de laatste resultaten helemaal niet zo gek. Een gelijkspel staat op 3.65. Mooie odds om het voetbalweekend mee te beginnen, meld je daarom gelijk aan bij de bookmaker en zet vandaag nog in!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Klaart PSV de klus tegen Galatasaray in Turkije?
volgend artikel
Wedden op Charleroi - STVV 31-07-2021