weddenbonus nieuws

Wedden op Genk en Anderlecht: 50% meer winst

De Europa League is donderdag toe aan zijn vijfde wedstrijden en voor sommige ploegen valt er niks meer te winnen of verliezen. Hierdoor zullen veel ploegen niet aantreden met het sterkste elftal, waardoor er verrassingen kunnen optreden en je dus hoge winsten kan opleveren. De Belgische ploegen Genk, Anderlecht en Standard kennen afwisselend succes. Hieronder kijken we vooruit op de verschillende duels en kijken we naar de promoties van Betfirst, waaronder het welkomstbonus van 100% tot €200 en de Combo Boost +50%.

 

Betfirst 100% tot € 200

  • Registreer je spelers account door hier op de foto of banner te klikken.
  • Maak daarna een storting via iDeal, Bancontact, Visa of Mastercard.
  • Stort minstens 200 euro voor de maximum bonus.
  • Zet nadien je storting en bonus elk tweemaal in.
  • De minimum notering dient telkens 1.40 te zijn.
  • Je krijgt dertig dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

BetFIRST Combo: + 50% winst

Deze Betfirst bonus is beschikbaar voor nieuwe Nederlandse en Belgische wedders. Daarnaast doet Betfirst heel veel promoties en een daarvan is de Betfirst combo actie. Hoe meer weddenschappen je in je combo bet steekt, hoe meer winst je maakt. Hou er wel rekening mee dat de minimum odd van elke selectie meer is dan 1.25. Als je dan 5 selecties selecteert, krijg je een extra winst van 7%. Bij 10 selecties bedraagt dit dan al 25% en bij 15 selecties, zelf 50%. Je kan maximaal 10.000 euro bonus winnen via dit systeem. We raden je daarom aan om vooral op de favorieten te wedden en je niet te laten verblinden door de 100.000 euros die je zou kunnen winnen als je op al de underdogs bet. Ook bets geplaatst via de BetFirst App tellen mee voor de combo bets.
 

Voorbeschouwing Europa League

Er zijn heel veel interessante gratis wedden sportweddenschappen in de Europa League. Als een Europees topteam op verplaatsing speelt, krijgen ze een hogere notering dan wanneer ze thuis spelen. Zo spelen de Europese topteams Arsenal en Lazio op verplaatsing, als je dit aanvult met ploegen als Sevilla, Marseille en AC Milan, krijg je een notering van 272,20 per 10 euro dat je bet. Je krijgt daar bovenop  7% extra winst.

Genk krijgt een quotering van 2.10 voor winst tegen Malmo. De Limburgers zijn goed bezig en we verwachten dat ze zo blijven presteren. Anderlecht speelt tegen Spartak Trnava en krijgt een notering van 1.45. De derde Belgische vertegenwoordiger Standard staat voor de moeilijke Europese wedstrijd tegen Sevilla en krijgt 4.25 als quotering. Er is keuze genoeg om je ideale combo bet samen te stellen.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
€ 50 Gratis voor PSV Barcelona
volgend artikel
Europa League wedden : 200% tot € 100