weddenbonus nieuws

Genk – Gent: 200% tot € 100

Met Genk tegen Gent staan twee ploegen tegenover elkaar die strijden voor een plaatsje in de top zes. Aan de deelname van Genk aan deze play-offs twijfelt niemand, voor AAGent ligt dit nog anders. Genk is sowieso de Kerstkampioen en heeft momenteel 7 punten voorsprong op nummer 2 Club Brugge. Gent staat zevende met 31 punten, net zoals als nummer 6 Anderlecht. Voor de wedstrijd van Genk Gent, geeft Ladbrokes je een bonus van 200% tot € 100. Als je meer wilt weten over de noteringen en hoe je de bonus kan krijgen, lees dan gerust verder.

Nieuwe Belgische klanten: € 100 bonus

Bij Ladbrokes kunnen enkel Belgische wedders zich aanmelden en dat kan door hier op de Ladbrokes button te klikken. Vul het registratieformulier in en ga dan over tot een storting. Dit kan met Visa, Mastercard, maar ook Bancontact is een optie. Vanaf dat je 50 euro stort, zal je de maximale bonus ontvangen en dit binnen de 24uur. Waar de Ladbrokes bonus ook in uitblinkt zijn de bonusvoorwaarden. Je dient slechts 3 maal je bonus in te zetten en dit op evenementen met odds van minimum 1.50. Voor deze weddenschappen krijg je 30 dagen, wat ruimschoots voldoende is.

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Tips Genk – Gent Quoteringen

Als er een ploeg al een heel seizoen op niveau presteert, dan is het Racing Genk wel. Ze hebben een voorsprong van 7 punten op Club Brugge en 14 stuks op de tegenstander van vandaag Gent. Als we de Goksites Voetbal bekijken, dan zien we dat Genk een notering krijgt van 1.615 en Gent 5.50. Een gelijkspel krijgt dan een quotering van 4.00. Dit zijn goede quoteringen, want de kans is groot dat Genk de punten thuis zal houden. Genk heeft op 10 wedstrijden dat ze thuis speelden, nog maar 1 keer verloren in de Jupiler Pro League en 3 gelijke spelen. De bookmakers dichten Gent maar een heel kleine kans toe, want op verplaatsing konden de Gentenaars slechts driemaal winnen. Kunnen ze daar vandaag een vierde zege aan toevoegen? We denken het niet en plaatsen onze bet op Genk. Met een notering van 1.615 voldoet het ook aan de minimum notering van deze Ladbrokes bonus.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Leicester City Manchester City: 100% tot €200
volgend artikel
€ 50 gratis op Southampton - West Ham