weddenbonus nieuws

Genk Besiktas : 200% tot € 100 bij Ladbrokes

Na een imponerende wedstrijd in Istanbul waar Genk met 2-4 won van Besiktas, volgt er donderdag de vierde wedstrijd in groep I van de Europa League. Kan Genk ook thuis afstand nemen van Besiktas en daarmee bijna zekerheid hebben om door te stoten naar de volgende ronde. Ladbrokes heeft voor nieuwe wedders uit België een welkomstbonus van 200% tot € 100. Hieronder leggen we deze bonus uit en kijken we vooruit naar het duel Genk Besiktas.
 

Nieuw bij Ladbrokes? Ontvang €100 bonus

Deze actie is enkel geldig voor Belgische wedders en aanmelden kan door hier op de Ladbrokes button te klikken. Als je dan het registratieproces voltooid hebt, kan je overgaan tot een storting. Dit kan via Bancontact, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of een andere manier. Zodra je meer dan 50 euro stort, krijg je de maximum bonus binnen de 24 uur op je account. Ook het vrijspelen van deze Ladbrokes bonus behoort tot de betere op de markt, want je dien slechts driemaal je bonus in te zetten. Dit alles kan al op odds van minimum 1.50 en je krijgt bovendien dertig dagende tijd om hierin te slagen.

 

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Voorbeschouwing Genk Besiktas Quoteringen

Genk staat aan de leiding in Groep I met zes punten, na een verlies tegen Sarpsborg 08. Besiktas staat laatste in de groep met 3 punten en moet winnen om kans te houden op kwalificatie. In de eigen Turkse competitie gaat het ook niet zo denderend, want ze staan slechts zesde. Terwijl Racing Genk door de Jupiler Pro League raast. Genk is bij de Goksites Voetbal ook de favoriet tegen Besiktas en krijgt een notering van 1.615. De Turken krijgen een quotering van 4.50 en een gelijkspel levert 4.00 op. Ook bij de andere bookmakers zien we dezelfde trend en zijn de Limburgers de favoriet. Schrijf je in bij Ladbrokes en stort voor minstens € 50 zodat je de maximum bonus pakt. Succes en laten we hopen dat je ploeg Europees overwintert.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
€ 50 Free voor Benfica Ajax
volgend artikel
NEObet Win chips voor extra bonussen