weddenbonus nieuws

Wint Genk van Antwerp donderdag?

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen in de play-offs 1 en de voorlaatste match van Genk is tegen Antwerp. We bespreken deze wedstrijd en kijken wie er volgens de bookmakers de meeste kans heeft om te winnen.

 

De tweede plaats is zeker voor Genk

Genk heeft in de play-offs een mooi resultaat weten neer te zetten. Met 13 op 15 kun je wel zeggen dat er een goede reeks is neergezet. Het gat met Antwerp is nu al zes punten. Tegelijkertijd is het gat met Club Brugge dan wel weer vijf punten, maar kunnen we stellen dat Genk het echt wel goed gedaan heeft. Brugge wordt waarschijnlijk kampioen en zal zich direct plaatsen voor de groepsronde van de play-offs. Genk zal genoegen moeten nemen met de tweede plek en dat geeft recht op de kwalificatieronde voor de Champions League. De man die deze weken het verschil maakt is Paul Onuachu. Hij wist in elke play-off wedstrijd zijn stempel te drukken en te scoren en maakte vaak de openingstreffer. We zullen zo eens gaan kijken wat ze bij de betting sites geven voor opnieuw een eerste goal van Onuachu en natuurlijk welke ploeg er favoriet is.

 

Antwerp wist nog niet te winnen

Ze hadden zich in Antwerpen waarschijnlijk een heel andere play-off serie van verwacht. Na een redelijk seizoen en een mooie tweede plek was de verwachting toch wel dat er wat wedstrijden gewonnen zouden worden.  Niets is minder waar. Er werd twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren, Alleen tegen in de eerste wedstrijd tegen Club Brugge werd de nu gehouden. Alle overige play-off wedstrijden scoorde de tegenstander van Antwerp minimaal twee keer. Het is dus niet waar ze op gehoopt hadden bij Antwerp. Bij Antwerp is het Mbokani die met drie goals de gevaarlijkste man is. Antwerp speelt eigenlijk alleen nog om niet op de laatste plek te eindigen. Of dat genoeg motivatie geeft om er vol voor te gaan tegen Genk is nog maar de vraag. Wij gaan kijken wat de sport bonus bookmakers geven voor het wedden op deze wedstrijd.

 

betfirst odds genk-antwerp 20-5-2021

©Betfirst

 

 

Wie is er favoriet bij de wedkantoren?

Het is de reeks aan matige wedstrijden die de das omdoet bj Antwerp. Ook in deze wedstrijd zijn ze flink de underdog en krijg je 4.05 voor een overwinning. Voor Genk staan de odds bij de bookmakers op 1.86. Bij Betfirst zie je bovendien dat ook een gelijkspel nog vier keer je inzet oplevert. Alles en iedereen lijkt dus rekening te houden met winst van Genk. Denk jij dit ook, of juist helemaal niet? De link hieronder brengt je direct naar Betfirst. Ook kun je natuurlijk eerst nog even onze Betfirst review lezen.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Gent tegen Standard op woensdag
volgend artikel
De Europa League finale tussen VIllareal en Manchester United op woensdag 26 mei