weddenbonus nieuws

Geld terug bij verkeerde goal scorer bij William Hill

Online bookmaker William Hill geeft je een cashback bonus als je wed op welke speler de eerste goal scoort, maar die voetballer scoort in plaats daarvan de tweede goal van de wedstrijd. Deze wed bonus maakt wat risicovollere weddenschappen interessanter om te spelen, want je hebt een soort verzekering ingebouwd bij je weddenschap.

William Hill cashback promo
© by William Hill


Voorwaarden cashback bonus William Hill

De voorwaarden van deze wed bonus zijn redelijk goed. Je moet een enkelvoudige weddenschap afsluiten op een First Goal Scorer weddenschap, dus welke speler de eerste goal scoort. Deze weddenschap kan op alle teams van alle competities tegen elke quotering, maar het moet voor de start van de wedstrijd, dus geen live weddenschappen. Als deze speler vervolgens niet het eerste doelpunt, maar het tweede doelpunt van de wedstrijd scoort, dan krijg je je inzet terug tot een maximum van 50 euro.

Eigen doelpunten tellen niet mee bij het bepalen of je speler het eerste of tweede doelpunt scoort. Dus als het eerste doelpunt door een andere speler wordt gemaakt en het tweede doelpunt is een eigen doelpunt, dan kijken ze naar het derde doelpunt in de wedstrijd om te bepalen of jouw speler het “tweede” doelpunt scoort. Als het eerste doelpunt een eigen doelpunt is, dan is jouw weddenschap van een eerste goalscorer eigenlijk voor het tweede doelpunt van de wedstrijd en als hij die niet scoort, maar het derde doelpunt, dan krijg je deze cashback bonus.

William Hill welkomstbonus voor nieuwe wedders

Nieuwe klanten zijn van harte welkom bij William Hill en als welkomstbonus krijg je een eerste storting bonus van 100% tot een maximum van 25 euro. Deze bonus moet je tegen de super lage quotering van 1.20 rondspelen, dus je kan hem makkelijk cashen. Je kan deze eerste storting bonus helaas niet in combinatie met de cashback bonus gebruiken. Check de bonus code en meer info over de William Hill eerste storting bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Wed op doelpunten van Barcelona bij Ladbrokes
volgend artikel
Bet Red Kings nu ook op weddenbonus.com