weddenbonus nieuws

Geld terug bij één foute voorspelling

Bookmaker BetVictor maakt een risicovolle weddenschap een stukje aantrekkelijker door een cashback bonus te geven als het net niet lukt. Deze cashback krijg je als je een combinatie van vijf “Both Teams to Score” weddenschappen maakt en één van je weddenschappen niet goed blijkt te zijn.

BetVictor back of the net promo
© by BetVictor


BetVictor Cashback bonus bij combinatie weddenschap

Als één van de 5 onderdelen van je combinatie weddenschap niet goed blijkt te zijn, dan krijg je je inzet terug tot een maximum van 25 euro. Deze bonus kan je elke dag weer pakken!

Je krijgt de 25 euro in de vorm van wed tegoed dat verloopt na 30 dagen. Dit wed tegoed krijg je ongeveer 30 minuten nadat de laatste wedstrijd van je combi weddenschap is gespeeld. Het wed tegoed kan je gewoon inzetten en de winst van je gratis weddenschap krijg je meteen op je account gezet. De inzet van je gratis weddenschap krijg je helaas niet uitgekeerd.

BetVictor welkomst wed bonus voor nieuwe klanten

De welkomstbonus van BetVictor is vergelijkbaar met de gratis weddenschap die je bij deze actie krijgt. Je krijgt bij het aanmaken van je account meteen een gratis weddenschap aangeboden ter waarde van 25 euro. Meer info over de BetVictor welkomstbonus.

Over de auteur

vorig artikel
Wed maandags op tennis bij Ladbrokes en win 80 euro
volgend artikel
BetFirst rapid fire, wed elke minuut