weddenbonus nieuws

Geld terug als een Belgische renner een Giro etappe wint

De Ronde van Italië is afgelopen zaterdag van start gegaan en zoals elk jaar hebben we een aantal Belgische renners in het peloton meerijden. Ladbrokes laat je zonder schuld gevoel op renners uit andere landen wedden, want als je weddenschap verliest, maar een Belg wint de etappe, dan krijg je de inzet van je weddenschap terug in de vorm van een cashback bonus.

Ladbrokes Giro banner
© by Ladbrokes


Ladbrokes Giro d’Italia bonus voorwaarden

De voorwaarden van Ladbrokes bonussen zijn altijd duidelijk en eerlijk, geen addertjes onder het gras bij deze bookmaker. Deze bonus is voor enkelvoudige weddenschappen voor de star van de etappe op de winnaar van de etappe. Dit is dus niet voor meervoudige en/of live weddenschappen. Als je weddenschap verliest en een Belgische renner wint de etappe, dan krijg je je inzet voor de verliezende weddenschap terug tot een maximum van 25 euro.

Om de bonus te krijgen moet je al gebruik hebben gemaakt van de welkomstbonus van Ladbrokes en geen bonus tegoed meer op je account hebben. Je kan één keer gebruik maken van deze bonus gedurende de Giro, dus niet elke dag. De bonus wordt binnen 72 uur op je account gezet en je hebt 7 dagen de tijd om de bonus in te zetten. Weddenschappen geplaatst met geld dat via UKash, Skrill/MoneyBookers of Neteller is gestort komen niet in aanmerking voor deze bonus. Ga dus wedden met Bancontact of Paysafe Cards voor deze bonus.

Ladbrokes gratis weddenschap voor nieuwe klanten

Zoals gezegd moet je eerst gebruik maken van de welkomstbonus van Ladbrokes voor je in aanmerking kan komen voor deze Ronde van Italië bonus. De welkomstbonus voor Belgische klanten is een stuk hoger dan voor reguliere klanten. Je kan een bonus van 100 euro krijgen bij het plaatsen van je eerste weddenschap. Lees alles over de Ladbrokes welkomstbonus.

Over de auteur

vorig artikel
BetRedKings mobiel bonus voor nieuwe en bestaande klanten
volgend artikel
Volg de kennis van de professionals via Betsson!