Gamebookers Bonus

Gamebookers Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 20
Percentage
100%
Min. storting
€ 0
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting rond spelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
3.7

Gamebookers Bonus details

GameBookers is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

De bonus voor sportweddenschappen van Gamebookers is een welkomstbonus in de hoogte van 20 euro. De bonus is bedoeld voor nieuwe klanten waarbij Gamebookers je eerste inleg zal verdubbelen. Op dit moment is geen einddatum voor deze promotie vastgelegd. De bonus is gericht op klanten in Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein, en Zwitserland.

Voordelen & nadelen

  • Mooie website
  • De bonus kon beter

Geldig t/m:

31-10-2012

Geldig in de volgende landen

België, Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland

Voorwaarden voor uitbetaling

Als je de bonus van Gamebookers wilt ontvangen moet je je eerste storting van maximaal 20 euro binnen 90 dagen zes keer en met een minimale quotering van 2.00 rondspelen. Alleen op die manier kom je in aanmerking voor de bonus op je bet account. Meer informatie vindt je op www.gamebookers.com.

Voorbeeld

Ga je gratis inschrijven op www.gamebookers.com en stort 50 euro op je rekening. Als je nu de maximale bonus van 20 euro daadwerkelijk wilt ontvangen moet je eerst 20 euro van je eerste storting binnen 90 dagen ten minste zes keer en met een quotering van 2.00 of hooger rondspelen. (6 x 20 euro van je eerste storting = 120 euro). Gamebookers zal daarna het bedrag van 20 Euro op je rekening storten.

Conclusie

Nieuwe klanten komen in aanmerking voor een eerste stortingsbonus van 100% tot maximaal 20 euro. De 100% bonus blijkt op het eerste gezicht wel aantrekkelijk te zijn. De bonusvoorwaarden echter vallen daarbij wel een beetje tegen. Het bedrag van 20 euro is om die reden dan ook erg laag.