weddenbonus nieuws

Ga mee naar het WK met betFIRST!

Met je weddenschappen op de twee grootste internationale voetbalcompetities, respectievelijk de Champions League en de Europa League is het nu mogelijk om met elk weddenschap tot 10 april vluchtmijlen te zamelen en mee te doen aan een competitie.BetFIRST introduceert zo naast zijn welkomstbonus een nieuwe promotie, waarbij er vlot geld te winnen valt. Na het einde van deze promotie krijgt de winnaar de kans om aanwezig te zijn bij een kwartfinale van het WK 2014 in het befaamde Maracana-stadion. Ook daarnaast zijn er prijzen ter hoogte van 4000 euro te winnen. Wedden dus!

De deelname is niet moeilijk:

 

Combi challenge brazilie
© by betFIRST

1. Maak een account aan of log je in, indien je al een account bij betFIRST hebt, en plaats je eerste inzet.
2. Bevestig je deelname aan deze promotie.
3. Plaats kombinatieweddenschappen met een inzet van minstens 2 euro op een van de kombinaties, die door betFIRST worden voorgesteld.

 

Om te mogen deelnemen aan deze promotie is het echter belangrijk om aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo moet er op minstens 1 van de 2 voorgestelde kombinaties worden gewed, daarvoor moet je op alle 6 wedstrijden van deze kombinatie wedden. Het is mogelijk om meerdere weddenschappen door te voeren, in dat geval is dan alleen het weddenschap met de meeste correcte resultaten geldig.

De totale jackpot ligt bij 4000 euro, en daarnaast is er ook nog de hoofdprijs met een vlucht naar het WK 2014 en een ticket voor de kwartfinale. Hiermee is dit op dit moment een van de meest attractieve promoties voor sportieve weddenschappen. Voor een beter overzicht kun je ook onze pagina raadplegen, waar we bonussen van bookmakers voor sportieve weddenschappen vergelijken. Met nog een maand tijd blijft er zeker genoeg tijd om aan deze actie deel te nemen, en wie weet ben je binnenkort de gelukkige winnaar van een ticket voor de kwartfinale van het WK 2014 in het Maracana-stadion. Als je algemeen geinteresseerd bent in het bonus-aanbod voor dit WK voetbal kun je ook een kijk nemen op onze WK bonus pagina.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Reload bonus bij 10Bet te winnen
volgend artikel
Win nu fantastische prijzen met Unibet!