weddenbonus nieuws

Zet in op Nederland Frankrijk en krijg exclusief €130

De derde wedstrijd voor Nederland in de Nations League is er een tegen wereldkampioen Frankrijk. Kan Oranje de Fransen verslaan en zo nog een kans maken om de groep te winnen? Wedders uit België kunnen nu genieten van een exclusieve bonus van € 130 bij 1xBet. Dit kan dankzij onze code 1x_3838 waardoor je deze bonus kan bemachtigen. Hieronder leggen we deze bonus uit en blikken we vooruit naar Nederland Frankrijk.
 

1xBet exclusieve bonus €130

  • Registreer je account door hier op de foto of banner te klikken.
  • Enkel Belgen kunnen zich hier inschrijven.
  • Gebruik bij je registratie de code 1x_3838.
  • Hierdoor ontvang je de exclusieve bonus van 100% tot € 130.
  • Zet vervolgens de bonus vijfmaal in op combo weddenschappen.
  • Alle bets met meer dan 3 selecties en odds van +1.40 tellen mee.
  • Er is geen tijdslimiet verbonden aan de promotie.
  • Vervolgens bet je eenmaal je gestort bedrag op odds van +1.10.

 

1xBet welkomstbonus
© 1xBet

Deze 1xBet bonus is een goede bonus omdat je gestort en bonus bedrag gescheiden blijven. Hierdoor neem je geen enkel risico met je echt geld. Om vervolgens je gestort bedrag te kunnen laten uitbetalen, hoef je het slechts eenmaal in te zetten. Bijna alle weddenschappen tellen hiervoor mee. Dit is ook een van de redenen waarom 1xBet zo hoog scoort in onze Bookmakers Nederland ranking.
 

Voorbeschouwing Nederland Frankrijk

Voor wereldkampioen Frankrijk is deze wedstrijd de vierde in de Nations League en voert de groep aan met 7 punten. Nederland is tweede met drie punten uit twee wedstrijden. Het derde in deze groep is Duitsland en zij zijn momenteel laatste in de groep met 1 punt. Als Nederland wint, maken ze kans om de groep te winnen en zal Duitsland uit de elitegroep zakken. Volgens de Voetbal Bet sites is Frankrijk ook nu weer de favoriet met een notering van 2.35. Nederland krijgt slechts een quotering van 2.98 voor winst, terwijl een gelijkspel op 3.50 staat. Denk je dat Oranje Les Blues kan verslaan? Schrijf je in en test je voetbalkennis bij 1xBet.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gratis € 15 voor Spanje Kroatië + € 150 bonus
volgend artikel
Wed € 5 op België IJsland en krijg € 10 gratis