weddenbonus nieuws

Frankrijk Kroatië Wed €5 gratis op de WK finale

De WK finale Frankrijk Kroatië wordt gespeeld op zondag om 17u. Spanning alom op dit WK, met een paar verrassingen van jewelste. Denk je dat Kroatië voor een nieuwe stunt kan zorgen in deze finale? Bij GoldenPalace krijgen zowel Nederlanders als Belgen de kans om gratis te wedden op deze wedstrijd. Er wacht je namelijk €5 gratis plus daarnaast kan je kiezen tussen 2 verschillende promoties: de €500 welkomstbonus of de €40 Cashback bonus. We zullen hier vooruitblikken op de wedstrijd Frankrijk Kroatië en lichten beide promoties toe.

Wed € 5 gratis op de WK finale

  • Klik hier op de banner of foto van GoldenPalace en registreer je.
  • Vervolgens stuur je een kopie van je ID op.
  • Je ontvangt €5 gratis op je spelers account.
  • Vrijspelen kan door minimum aan €25 te betten.
  • Alle weddenschappen met min odd 1.70 tellen mee.
  • De winst krijg je vervolgens uitbetaald.

 

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

 

Kies je favoriete bonus

Een sterk punt bij bookmaker GoldenPalace is dat ze elke Nederlandse of Belgische wedder, zelf laat kiezen tussen 2 bonussen. De optie van de GoldenPalace bonus is een welkomstbonus van 100% tot €500 of een cashback bonus van €40. De eerste bonus verkrijg je door de code GP500 te gebruiken bij je storting. Hier zal je 20x je bonus dienen rond te spelen op weddenschappen van minimaal 1.70. De tweede bonus krijg je door de code GPSPORTS te gebruiken. Als je bet dan verliezend is, krijg je 100% tot €40 terug. Deze bonusvoorwaarden zijn iets soepelere, want je hoeft slechts 5x je bonus in te zetten met een minimum odd van 1.70. Elke wedder krijgt ook de € 5 gratis voor sportweddenschappen.

 

Voorbeschouwing Frankrijk Kroatië

Frankrijk Kroatië is de finale en de bookmakers Nederland verwachten dat Frankrijk deze wedstrijd en dus ook de Wereldbeker wint. De notering van 1.95 is duidelijk beter dan die voor Kroatische winst 4.80. We verwachten dat Frankrijk opnieuw in zijn egelstelling zal spelen en volop op de counter zal spelen. Dit is niet het mooiste voetbal, maar het is wel efficient. De Kroaten hadden het heel moeilijk tegen Engeland in de halve finale en liepen 60minuten achter een ongrijpbare bal. Nadien namen de Kroaten het heft in handen en sleepten er verlengingen uit. de Kroaten speelden tot nu toe telkens verlengingen om zich te plaatsen. Zullen ze nog fris genoeg zijn om Les Blues het vuur aan de schenen te leggen? Met de gratis weddenschap van GoldenPalace neem je alvast geen enkel risico als je een bet plaatst.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
België Engeland krijg 100% tot €200
volgend artikel
Maak je EL Combi Knaller en win tot 50% extra bij Bet777!