weddenbonus nieuws

Frankrijk Duitsland : Lucky bet + € 200 extra

De Nations League wordt nog niet door iedereen naar waarde geschat, maar alle landen treden met hen sterkste elftallen aan. Ook Frankrijk en Duitsland, in dezelfde groep als Nederland, zullen alles doen om de drie punten mee te nemen. Ook jij iets extra in de wacht slepen en wel bij Betfirst. Nederlanders en Belgen kunnen genieten van een stortingsbonus van 100% tot €200 en een lucky bet bij Betfirst. Hier bespreken we deze acties en kijken we vooruit naar het top duel Frankrijk Duitsland.
 

Frankrijk Duitsland : 100% tot € 200

  • Maak een account aan bij Betfirst door hier op de button of foto te klikken.
  • Storten kan je vervolgens doen via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Je storting wordt verdubbeld tot maximaal 200 euro.
  • Daarna kan je dit laten uitbetalen, nadat je aan de voorwaarden voldoet:
  • Speel hiervoor je storting en bonus elk tweemaal rond.
  • Alle weddenschappen met min noteringen van 1.40 tellen mee.
  • Je krijgt ook nog eens 30 dagen de tijd.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

Wedden Frankrijk Duitsland

Duitsland botste een paar dagen geleden op een sterk Nederland en incasseerde een zware 3-0 pandoering. Na een zwak WK gaat Duitsland gewoon door op zijn elan en de Mannschaft zal zich snel moeten herpakken. Lukt het ze tegen wereldkampioen Frankrijk? De beste bookmakers voor Nederlanders verwachten alvast niet, want ze krijgen slechts een notering van 4.40. Als je geen expert in free bets sportweddenschappen bent, dan kan je beter je geld op de Lucky Bet van Betfirst plaatsen. Wat de Lucky bet quotering voor Frankrijk is 1.83. In het vorig duel speelden Duitsland en Frankrijk nog gelijk, als dit ook nu het geval is dan heb je een odd van 3.75.

Terwijl Nederland op bezoek gaat voor een vriendschappelijk duel tegen België, moet Duitsland absoluut winnen om niet te degraderen naar de tweede groep van de Nations League. Nederland heeft drie punten en hoopt dat Frankrijk, momenteel 4 punten, een steekje laat vallen. Wij verwachten echter dat Frankrijk afstand neemt van de Duitsers en drie punten extra mag opschrijven. Wat verwacht jij?

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
België Nederland - 1 Belgische goal levert je € 60 op
volgend artikel
Pak € 150 voor Corinthians Cruzeiro