weddenbonus nieuws

Frankrijk België win €60 bij 1 doelpunt

De eerste halve finale is een feit Frankrijk tegen België. Circus heeft een fantastische super odd promotie voor deze wedstrijd. Zodra er 1 doelpunt valt tijdens de wedstrijd van Les Blues tegen de Rode Duivels, krijg je een odd van 6.00. Hieronder leggen we uit, hoe zowel Nederlanders als Belgen van deze promotie kunnen genieten en hoe je ook €15 gratis kan krijgen. Er volgt ook een vooruitblik op de halve finale Frankrijk België.
 

Hoe kan ik genieten van de maximum odd 6.00 bij 1 doelpunt

  • Klik hier op de Circus foto of banner en registreer je account.
  • Ga naar promoties en/of klik op Super odd promo.
  • Je kan voor maximaal €10 wedden op min 1 doelpunt.
  • Het maakt niet uit welk team er scoort in de 90min.
  • Je ontvangt de winst uit deze weddenschap als echt geld.

 

Wedden Frankrijk België

 

Geniet van € 15 gratis bij registratie Circus

Wil je kennismaken met Circus en het uitproberen zonder een storting te maken? Dat kan. Je kan namelijk voor €15 gratis wedden en wel op de volgende manier. Bij de registratie van je account, krijg je al €5 als geschenk. Als je daarnaast ook je telefoonnummer doorgeeft, krijg je nogmaals €5 gratis. De derde €5 gratis krijg je bij het downloaden van de mobiele app en na het inloggen via de app. Je kan deze €15 gebruiken op verschillende weddenschappen, maar niet voor de super odd promotie. Als je wilt wedden op deze super odd promo, dan zal je een storting dienen te doen en dat kan via o.a. iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa. Circus is een van de betere bookmakers in onze Bookmakers Vergelijken categorie.

 

Voorbeschouwing Frankrijk België

Frankrijk speelde Uruguay naar huis met 2-0 en plaatste zich zo voor de halve finale. België speelde tornooi favoriet Brazilië naar huis en won met 1-2 na een heroïsche match. Volgens de Betting Sites is Frankrijk de favoriet voor deze wedstrijd en heeft een notering van 2.55. Belgische winst binnen de 90 minuten is dan weer goed voor 3.10. Het is al 14 jaar geleden dat Frankrijk nog eens won van België en de laatste confrontatie won België in Stade de France met 3-4. Wil je wedden op kwalificatie voor België dan krijg je een odd van 2.06 en Franse kwalificatie is 1.74. Waag je kans en schrijf je in bij Circus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Zweden zonder enig risico
volgend artikel
Kroatië Engeland : Krijg €20 cashback na VAR