weddenbonus nieuws

De clash tussen Limburg en Friesland, Fortuna-Heerenveen!

Twee clubs die om de punten strijden. Fortuna wilt niet verder naar beneden zakken terwijl Heerenveen 1 punt haalde in de laatste vier wedstrijden pakte. Wie pakt de punten?

 

Blijft Fortuna weg van de nacompetitie?

Het wordt voor de Sittard fans een spannende tweede competitiehelft. Met een mooie veertiende positie is Fortuna voorlopig veilig in de Eredivisie. Toch kan het niet rustig achterover gaan leunen. De verschillen zijn namelijk erg klein. Zo staat provinciegenoot en rivaal VVV slecht op een punt achterstand en loert ook Zwolle op de veertiende plek van Fortuna. Het verschil tussen Zwolle en Fortuna bedraagt slechts twee punten.Een plaats boven Fortuna zien we FC Twente terug terwijl Emmen weer daarboven staat met 2 punten meer. Er kan dus nog van alles gebeuren Fortuna zal er dus alles aan gaan doen om de nacompetitie te ontlopen. Nu Heerenveen in een matige periode zit kan dit de uitgelezen kans zijn voor Sittard om drie punten te pakken. Geloven de bet sites daar ook in?


Heerenveen weer toe aan een overwinning

Met twee nederlagen op rij wordt het weer eens tijd dat Heerenveen wint in de Eredivisie. Na Willem 2 en Feyenoord wacht nu op papier wellicht een makkelijkere tegenstander. Toch zal het een spannende strijd worden tegen Fortuna en kan Heerenveen zeker niet uitgaan van een gemakkelijke overwinning.De Friezen laten namelijk zien kwetsbaar te zijn achterin. Zo kreeg Heerenveen de laatste drie competitiewedstrijden maar liefst zeven tegengoals te verwerken. Coach Johnny Jansen reist af naar het verre Sittard met een vrijwel volledig fitte  selectie. Enkel de langdurig geblesseerde Jan Ras is niet van de partij. We gaan de odds voor deze wedstrijd erbij pakken en hebben ook gelijk een mooie Bet90 bonus in petto.

 

 

de odds voor fortuna sittard tegen heerenveen
© Bet90

 

De odds voor Fortuna Sittard- Heerenveen

De Friezen staan er in het klassement beter voor dan de club uit Sittard maar is dat terug te zien in de odds? Als de wedstrijd wordt gewonnen door het thuisspelende Fortuna, dan krijg je hier bij Bet90 3.40 keer je inzet voor terug. Dat is bijna net zoveel als voor een gelijkspel. Hiervoor wordt namelijk 3.55 gegeven. Deze odds geven toch wel aan dat ondanks het matige resultaat van de laatste wedstrijden, Heerenveen favoriet is in Sittard. Inzetten op de Friezen geeft je nu odds van 2.05. Heb jij je voorkeur al gemaakt voor een winnaar van deze wedstrijd? Zoals je van ons gewend bent, schijnen we ons licht ook nog op een zeer mooie bookmaker bonus. Deze bonus is ook bij Bet90 te vinden.

 

Tot  €100 extra bij Bet90

Bij Bet90 pak je nu tot  € 100 extra bovenop je storting als je de bonus code SWP100 gebruikt. Deze bonus houdt in dat je 50% bovenop je storting krijgt! Als je dus  € 200 stort, krijg je € 100 extra! De voorwaarden zijn zeer goed te noemen. Je krijg namelijk 90 dagen de tijd om jouw storting en bonusbedrag vijf keer rond te spelen op odds boven 1.80. De odds bij deze match liggen daar al boven dus dit kan al een goed begin zijn. Meld je direct aan via de onderstaande link!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Een mooie Italiaanse match tussen Juventus en Fiorentina
volgend artikel
Wie is de beste van Brabant? PSV – Willem 2