weddenbonus niews

Fortuna Sittard AZ Alkmaar 100% tot €200

Op vrijdag 7 december staan er de leuke affiches Fortuna Sittard AZ Alkmaar en PSV Exelsior op het programma in de Eredivisie. Voor Fortuna is dit een kans om de kloof met de top zeven te verkleinen en AZ kan die dan weer uitdiepen. BetFirst heeft voor de wedstrijden van dit komend weekend een interessante promotie, want je krijgt 100% tot €200 als welkomstbonus. Lees hieronder alles over deze promotie en de wedstrijd Fortuna Sittard AZ Alkmaar.

 

Fortuna Sittard AZ Alkmaar: 100% tot € 200 bonus

Deze BetFirst bonus is beschikbaar voor Nederlanders en Belgen en nieuwe wedders kunnen zich registreren door hier op de button te klikken en een BetFirst account aan te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld op je account te storten en de meest populaire zijn iDeal, Bancontact, MasterCard en Visa. Stel je wil de maximum bonus in de wacht slepen, dan dien je minstens 200 euro te storten. Je kan dit bedrag niet onmiddellijk laten uitbetalen, je zal dit eerst dienen rond te spelen. Zet daarom tweemaal je storting en tweemaal je bonus in, dit kan in delen en op verschillende weddenschappen. Zolang elke weddenschap een notering heeft van minstens 1.40 is dit in orde. In totaal krijg je 30 dagen de tijd om deze bonus vrij te spelen. Nadien kan je de winst en of bonus laten uitbetalen.

 

Az Fortuna
© BetFIRST

Voorbeschouwing Fortuna AZ Alkmaar

Voor sportweddenschappen bonus zonder storting op Fortuna AZ, zit je bij BetFirst goed. AZ Alkmaar is de favoriet in dit duel tegen promovendus Fortuna Sittard en krijgt een notering van 2.00 voor winst. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.70 en winst voor Fortuna heeft dan weer een odd van 3.60. Als we kijken naar de onderlinge duels dan zien we dat Sittard geen enkele van hun 4 laatste wedstrijden tegen AZ hebben gewonnen. Wel is Sittard momenteel sterk als het thuis speelt, want ze hebben drie opeenvolgende wedstrijden gewonnen. Het loont zeker de moeite om te wedden op Sittard AZ, eventueel via de BetFirst App. Want zodra je gewed hebt op deze wedstrijd, kan je het duel ook live bekijken dankzij de BetFirst TV.

 

vorig artikel
Inzetten op Juventus Inter: bonus tot € 75
volgend artikel
NAC Breda Vitesse: 2 x €25 Free Bets