weddenbonus nieuws

Grand Prix van Belgie – Pak jouw € 5 gratis bij Golden Palace!

Dit weekend wordt de Formule 1 Grand Prix van België en vele Nederlanders en Belgen zullen dit evenement bijwonen. De ogen van de supporters zijn gericht op Verstappen en Vandoorne terwijl onze ogen gericht zijn op een prachtige promotie van Golden Palace voor jou. Er wacht namelijk € 5 gratis zonder storting op nieuwe klanten en een cashback bonus van 100% tot € 40! Wij laten jou kennis maken met deze promotie en bekijken onder andere de quoteringen in de voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de Golden Palace buttons op onze website en meld je aan.
  • Upload een kopie van je id kaart (is standaard proces) en ontvang € 5 gratis tegoed.
  • Hierna hoef je je € 5 gratis slechts 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Alle winst die je hierna gemaakt hebt is zonder verdere voorwaarden voor jou!

 

Golden Palace Gratis Weddenschap 40 euro © Golden Palace

 

Benut de € 40 Cashback Bonus!

Een € 5 Gratis Bonus als bovenstaande is altijd mooi meegenomen. Nederlanders en Belgen krijgen daarnaast ook nog eens een cashback bonus van 100% tot € 40 bij Golden Palace. Maak een storting vanaf € 10 met bijvoorbeeld Bancontact, Visa, Mastercard of PaySafeCard Wedden en geef de Golden Palace Bonus Code GPSPORTS in. Vervolgens kun je een eerste weddenschap naar keuze plaatsen op een odd van 1.70 of hoger. Als deze weddenschap verloren gaat, ontvang je je gehele inzet terug tot € 40! Het terug ontvangen bedrag hoef je slechts 5x in te zetten op odds van 1.70 of hoger om om te zetten in echt geld. Er is verder geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden.
 

Voorbeschouwing Grote Prijs van België

Na een maand zomerstop gaat het Formule 1 seizoen weer verder en niet met zomaar een race. Er wordt namelijk op het circuit van Spa gereden wat zeker onder Nederlanders en Belgen veel bekijks zal geven. Er worden maar liefst 80.000 Nederlandse fans verwacht om Max Verstappen te ondersteunen. Na een mindere periode met veel pech lijkt Max Verstappen weer vertrouwen in zijn auto te hebben en hoopt hij op een buitenkansje om het podium te halen. De favorieten zijn echter nog altijd Vettel (Ferarri) en Hamilton (Mercedes). Ook Bottas (Mercedes) en Raikonen (Ferrari) zullen om het podium strijden. Laatstgenoemde won reeds 4 maal in Spa en weet zich gesteund door een pas nieuw ondertekent contract. Ook Stoffel Vandoorne (McLaren) tekende een nieuw contract en hij zal reeds tevreden zijn met het behalen van een puntje. Door enige wijzigingen in de downforce sinds dit seizoen zal het 7 kilometer lange circuit nog sneller verreden worden. Dit is niet zo positief voor de Red Bulls maar de race kan uiteraard alle kanten op. Op dit moment zijn de quoteringen voor de eindzege als volgt: Hamilton 2.05, Vettel 4.35, Raikkonen 6.00, Bottas 7.25, Verstappen en Ricciardo 14.25. Wie denk jij dat wint? Zet nu in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Rosenborg Ajax - Quoteringen, Voorbeschouwing & € 20 Gratis!
volgend artikel
Tot € 25 aan Free Bets voor Belgen bij Gent-Anderlecht!