nieuws betfirst

De Dutch GP met de beste odds dit weekend

Het gaan eindelijk gebeuren, de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort. In dit artikel lees je precies wat je te wachten staat dit weekend en vind je natuurlijk de beste odds.

De langverwachte thuiswedstrijd van Max Verstappen

Nederland is in de ban van Formule 1. Sinds een aantal jaar is Max Verstappen op het hoogste podium te vinden maar pas dit jaar lijkt de “Max koorts” definitief uitgebroken. Dat heeft er natuurlijk mee te maken dat na 36 jaar het circuit van Zandvoort  weer eens gebruikt wordt voor een Formule 1 Grand Prix.

Het oranjelegioen zal  ongeëvenaard zijn. Waar in Oostenrijk en België al gesproken wordt van the Max Army of Dutch Army zal Zandvoort legendarisch worden. Dat verhoogt natuurlijk ook de druk op Verstappen die zijn favorietenrol eerst nog maar eens moet zien waar te maken op zijn eigen Zandvoort. Aan het gejuich en geschreeuw van de in oranje-uitgedoste fans zal het in ieder geval niet liggen. Waar ligt het dan wel aan? We bespreken de verwachtingen voor dit weekend, voordat we kijken wat de betting sites voor odds geven bij de nu al legendarische Formule 1 GP van Zandvoort.

Wat staat ons te wachten op het circuit van Zandvoort

Zandvoort mag dan al 36 aar niet meer gebruikt zijn als Formule 1 circuit, dat betekent niet dat het circuit niet spectaculair genoeg is, in tegendeel. Met razendsnelle stukken, scherpe bochten en snelle technische stukken is Circuit Zandvoort een perfecte baan voor mannen met lef. Het is lastig inhalen dus is een uitstekende kwalificatie van groot belang.

De baan zal het uiterste vragen van de bolides en voor veel rijders is het circuit nieuw. Hoe je het ook went of keert, spektakel gegarandeerd op de Dutch GP. Het zal meer om grip en downforce gaan dan om topsnelheid zoals in Spa het geval was, tot de regen met bakken uit de hemel kwam. Op Zandvoort schijnt dit weekend de zon en maken we ons op voor een echte race middag. Daar hoort natuurlijk het koplopersgevecht tussen Lewis Hamilton en Dutchie Max Verstappen bij.  Laten we dan ook snel de odds van de beste bookmakers erbij pakken.

grand prix nederland zandvoort
©Betifrst

Welke bookmaker heeft de beste odds voor de GP van Zandvoort

Het hele seizoen is er al die strijd tussen Hamilton en Verstappen en bij de bookmakers liggen de odds tussen beide coureurs gelijk. Bij Betfirst zie je dat zowel winst van Verstappen als Hamilton op 2.10 staat. Valtteri Bottas en Sergio Perez volgen op respectievelijk 15 en 17 keer je inleg. Dat toont dus wel weer aan dat we opnieuw de titanenstrijd tussen Verstappen en Hamilton kunnen verwachten. Om je optimaal voor te bereiden op de Dutch GP lees je natuurlijk eerst de Betfirst review en zet je daarna gelijk in.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geweldige odds bij Noorwegen - Nederland vanavond
volgend artikel
Kan Nederland wel van Montenegro winnen?