bet365 nieuws

De allereerste Formule 1 GP van Qatar

#Ad – Dit weekend wordt de Grand-Prix van Qatar gereden. De allereerste race ooit op het oorspronkelijke MotoGP circuit. Verstappen vs Hamilton, nog vijf races te gaan en dan is de nieuwe wereldkampioen bekend. Wie gaat er winnen?

Hoe ziet het Losail International Circuit eruit

In een jaar tijd werd het Losail International Circuit gebouwd door 1000 werklieden om de 2004 MotoGP race in Doha te laten plaatsvinden. Het circuit is vlak, 5.380 meter lang en heeft 16 bochten. Een lang recht stuk van meer dan een kilometer land gevolgd door een wijde bocht, moet de meeste inhaalacties opleveren. De coureurs hebben deze week het circuit geïnspecteerd en gaven al aan dat het een prachtbaan is. Snelle bochten, afgewisseld met langzame bochten zonder al te veel hoogteverschil. In de vrije trainingen en kwalificatie moet blijken welke bolide zich hier het beste kan uitleven. Omdat het de allereerste race ooit is op dit circuit is het lastig speculeren. Dat laten we dan ook aan de betting sites over. Toh verwachten wel wat van de favorieten voor de GP van Qatar.

Wie tippen wij als kanshebber voor de winst?

Vooralsnog is het dit jar erg moeilijk om een ​​voorspelling te doen voor een GP winnaar,. Na Mexico was Max Verstappen favoriet in Brazilië. Toch was het Lewis Hamilton die ondanks een gridstraf en diskwalificatie naar de overwinning reedt. Verstappen kon alleen maar toekijken en zorgen dat hij tweede werd. De verwachting is dat de verschillen dichter bij elkaar liggen. De vlakke baan met een lang recht stuk is normaal gesproken in het voordeel van Mercedes, maar er is nog niet zo veel bekend over het asfalt en de grip op de baan. Mercedes zou het voordeel moeten hebben in het technische tweede gedeelte. 

Hamilton en Mercedes lijken de favorieten voor deze Grand Prix. Aan Max Verstappen lijkt het de taak te worden om zoveel mogelijk schade te beperken. Voor Bottas op de tweede plek eindigen lijkt het meest realistische. Of de beste bookmakers er ook zo over denken zie je hieronder als we de odds erbij pakken.

Top tien Formule 1 Qatar odds
© Bet365

De beste odds bij de Formule 1 Grand Prix van Qatar

De bookmakers en dan met name Bet365 zijn het eens met onze verwachtingen. Ook hier vind je namelijk Lewis Hamilton als de grote kanshebber voor de overwinning. Je krijgt voor wedden op Hamilton 1.61. Max Verstappen volgt maar met 2.62 is er toch wel een redelijk groot verschil te zien. Op nummer drie vinden we Valtteri Bottas met 15.00. Teamgenoot van Verstappen Checo Perez staat op 26.00. Het zijn dus weer Red Bull en Mercedes die het moeten gaan uitvechten. Voor je gaat inzetten, doe jer ook nog even goed aan om de Bet365 review te lezen. Zo weet je precies wat je te wachten staat bij deze bookmaker.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Beste odds bij Liverpool Arsenal
volgend artikel
Wint Ajax uit bij Besiktas?