weddenbonus nieuws

Wed op Winnaar F1 Monza – € 60 terug als coureur uitvalt!

Wedden op Formule 1 Promoties. Je ziet ze niet vaak maar toch is er één promotie die je absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan. Bij Circus kun je namelijk wedden op de Grand Prix Winnaar van Monza dit weekend en als je gekozen coureur uitvalt, ontvang je je inzet tot 60 euro terug! Wij blikken voor jou vooruit op deze actie en de race.
 

Hoe kan ik meedoen aan de € 60 Cash Back Promotie?

  • Meld je via onze website aan bij Circus.be of log in.
  • Maak een storting en ga naar de Formule 1 sectie.
  • Wed € 5 of meer op de Winnaar van de GP Monza.
  • Coureur valt uit? Ontvang je inzet tot € 60 terug!
  • De € 60 is een Free Bet. Benut deze binnen 7 dagen.

 

Wat zijn de quoteringen van de favorieten?

Net zoals in de meeste andere races zijn de Mercedessen de topfavoriet, gevolgd door de Ferrari´s. Hierna komen de Red Bull´s van Verstappen en Ricciardo. In onderstaand overzicht vind je de quoteringen van de top 8 terug. Weet Verstappen zijn slechte race in Spa snel goed te maken? Een odd van 23.00 wacht. Klik op de afbeelding en zet in.

 

Formule 1 Monza Wedden © Circus

 

Nieuw bij Circus? Profiteer eerst van € 315 Bonus!

Bovenstaand is uiteraard een prachtige promotie die het aanmelden waard is. Een aanmelding bij Bookmaker Circus levert je echter eerst nog een € 315 Welkomstbonus op. Allereerst krijg je door de Circus Bonus een stortingsbonus van 100% tot € 250. Ook is je eerste weddenschap tot € 50 risicovrij. Of je winst wordt verdubbeld, of bij verlies ontvang je je inzet terug. Daarnaast levert de Circus Mobiel Actie je nog € 15 extra gratis bonus op. € 10 voor het downloaden van de app en € 5 voor het invullen van je gsm nummer. Elk van de bonussen is reeds vrijgespeeld door deze 3x in te zetten op 2.21+ odd. Ook mag je ervoor kiezen om 6x in te zetten op 1.81-2.20 odds of 10x op 1.40-1.80 odds. Uitermate flexibel en aan geen tijdslimiet gebonden! Aanmelden kan direct via onderstaande banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
WK Kwalificatie: 3 x verhoogde odds bij 888Sport!
volgend artikel
Nieuwe 888Sport Klanten: Wales wint van Moldavië @ 6.00!