weddenbonus nieuws

Eerste Nations League finale: Portugal – Nederland + 100 euro bonus

Europese sport enthousiastelingen nemen afscheid met de laatste 2 wedstrijden in het nieuwe internationale toernooi van de UEFA Nations League. De geschiedenisboeken zullen de finale tussen de Portugezen en Nederland vereeuwigen en het begin van een nieuwe tijdsperiode zal een van de 2 als winnaar beschrijven. Geschiedenis is natuurlijk makkelijk om te schrijven in iets dat zojuist in het leven is geroepen, maar we hebben met plezier gekeken naar ver eurochillende ontmoetingen tussend de Europese landen in deze competitie. Voor het eerst zal een Europees land de titel opeisen en zich de nations League kampioen mogen noemen. Deze keer tussen Europees kampioen Portugal en niemand minder dan het Nederlands elftal.

Portugal – Nederland quotes en wedstrijd informatie

Ronaldo heeft Portugal weer op sleeptouw genomen en met een geweldige hattrick Zwitserland uitgeschakeld. De Zwitsers kwamen met een controversiële penalty op voorsprong in Portugal, maar waren niet opgewassen tegen een fitte Cristiano Ronaldo. Na een geweldige vrije trap, een direct schot in de korte hoek mochten we nog eens een mooie typische Ronaldo actie meemaken die in de lange hoek werd afgewerkt om de hattrick af te ronden. De eindstand was 3-1 voor de Portugezen en de bet sites Nederland hebben goed uitgekeerd met de Portugese superster om te scoren tijdens de wedstrijd.

 

 

Nations League finale odds
© Interwetten

 

 

De weg van Nederland naar de UEFA Nations League finale 2019

Het is eindelijk weer leuk voor Nederlanders om de Oranjes te zien spelen. Na jaren van teleurstellende resultaten wordt er eindelijk weer om een prijs gespeeld. Na kantjeboord de groep door te komen met Spanje en Croatië is Engeland met 3-1 verslagen in extra tijd, na 90 minuten was de tussenstand gelijk met doelpunten van beide teams die tot de 1-1 leidde.

 

Zoals bij de andere interland toernooien was ook nu de VAR een grote impact op de wedstrijd en het verloop. Een penalty bracht Engeland op 1-0 voorsprong die voor het grootste gedeelte van de eindstrijd op het scorebord bleef staan. Nederland kwam terug door een doelpunt van niemand minder dan Mathijs de light, in de Champions League heeft hij het gedaan tegen Juventus en nu tegen Engeland om zijn team naar de volgende ronde. Het doelpunt bracht de teams naar gelijke hoogte en in de verlenging kon Engeland tot twee keer toe de bal uit het net vissen.

 

Een finale tussen 2 teams met geweldig op en komend talent met spelers zoals: de Light, de Jong, Kluivert, Bergwijn, van Dijk, van de Beek, Bruno Fernandes, João Felix, João Cancelo en natuurlijk niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Alhoewel Ajax het niet naar finale van de Champions League heeft gehaald, hadden we ze zeker bezig willen zien, zeker na wat voor een saaie finale wedstrijd we hebben gezien. We hopen natuurlijk op een mooie wedstrijd met geweldige doelpunten en talent om over te kunnen praten in de toekomst. In realiteit moeten we even afwachten voor de finale die zondag zal vinden.

 

De strijd om de derde plaats Nations League

Engeland kan de eer herstellen tegen Zwitserland en de derde plek claimen. Engeland heeft een goed team en kwam ver in Rusland tijdens de laatste wereldbeker. De Zwitsers hebben ons de laatste jaren goed verbaasd en hebben de groepsfase voor Belgie als winnaar afgesloten, ook in de Nations League hebben ze laten zien dat ze mee kunnen doen om Europese prijzen. Het is niet de hoofdprijs, maar de Zwitsers kunnen niet onderschat worden om een bronzen plak mee naar huis te nemen.

 

Wat zijn goede bets voor de nations League finale? Voor de laatste keer tijdens deze Nations League gaan we kijken naar de beste bookmakers met voorspellingen voor de finales. Met meer dan 3 doelpunten per wedstrijd waren de halve finales interessant genoeg. Al waren ze niet allemaal binnen de reguliere speeltijd, spelen in de strijd om de 1e plek twee teams die beide 3 doelpunten hebben gescoord in de laatste wedstrijd. Natuurlijk is Ronaldo altijd gevaarlijk voor het goal, en is hij ook een goede keuze om weer een headline te pakken. In de andere partij kunnen we ook van beide teams doelpunten verwachten met een winnaar in Engeland. Voor de grote prijs is Nederland de underdog en Portugal de Europees kampioen.

 

Als je gebruik wilt maken van een bonus om je inzet te verdubbelen neem dan een kijkje naar de Interwetten bonus in Nederland waar je een Interwetten account aan kan maken. Nadat je op de link hebt geklikt kun je je registreren via het registratieformulier in te vullen. Aanmelden is daarmee gemakkelijk. Erna heb je de mogelijkheid om onder andere geld te storten met Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, PaySafeCard of Dinners Club. Helaas behoort iDeal niet tot de betaalopties. Storten kan reeds vanaf € 10.

Over de auteur

vorig artikel
Nations League: Geraakt Nederland tot de Finale? € 200 bonus cadeau
volgend artikel
Belgie - Schotland: Euro 2020 kwalificatie met € 100 bonus