weddenbonus nieuws

Actie van de Dag: Feyenoord @ 7.00 – Zorya @ 26.00!

Ook voor de Europa League pakt 888Sport weer uit. Ditmaal kunnen nieuwe Nederlandse klanten profiteren van gigantische odds voor het duel Feyenoord – Zorya Luhansk van 21.05u. Je kunt inzetten op Feyenoord met een odd van 7.00 of op Zorya met een odd van 26.00. Wij leggen jou exact uit hoe jij meespeelt en blikken voor jou vooruit op dit duel.

 

Hoe wed ik op Feyenoord @ 7.00 of Zorya @ 26.00?

  • Aanmelden via een van de 888Sport Banners op deze website bij 888Sport.
  • Maak een storting van € 10 of meer met bijv. iDeal, PayPal, Skrill, Neteller.
  • Wed € 10 op winst Feyenoord @ 1.50 of winst Zorya Luhansk @ 7.50.
  • Gewonnen? 888Sport zet de originele quoteringen om in 7.00 en 26.00.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst en daarna extra winst in Free Bets.

 

Feyenoord Zorya Wedden
© 888Sport

Benut je gewonnen Free Bets binnen 7 dagen en win nog meer!

Met bovenstaande Europa League Bonus van 888Sport kun je een zeer goede start maken bij deze bookmaker. Stel je zet je € 10 in op winst Feyenoord en Feyenoord wint ook uiteindelijk dan ontvang je je € 10 inzet terug, € 5 originele winst + € 55 in Free Bets. Deze € 55 aan Free Bets kun je vervolgens binnen 7 dagen inzetten op alle wedstrijden en quoteringen naar wens. Alle winst die je vervolgens maakt uit deze Free Bets zijn zonder verdere voorwaarden geheel voor jou! Een zeer mooie 888Sport Bonus die je zeker niet aan je voorbij mag laten gaan. Je kunt je gratis aanmelden, onder andere storten met iDeal, Visa/Master, PaySafeCard, PayPal, Skrill en Neteller. 888Sport biedt een prachtige bonus en behoort ook direct tot de Beste Bookmakers Nederland. Kortom, een perfecte keuze!

 

Voorbeschouwing Feyenoord – Zorya Luhansk

Dat Feyenoord in vorm is, is geen geheim meer. Het zette in de competitie een recordreeks neer met 27 punten uit de eerste 9 duels. Het Oekraïense Zorya staat momenteel 3e met 23 punten uit 11 duels. Europees wist Feyenoord knap thuis van Manchester United te winnen terwijl het verloor bij Fenerbahce. Zorya hield Fenerbahce thuis op een gelijkspel en verloor bij Manchester United. Winst voor Feyenoord in dit duel is erg belangrijk om een goede kans op de volgende ronde te behouden. Zorya dient uiteraard ook te winnen en zal niet te verdedigend kunnen gaan spelen. Een open duel is dus mogelijk, net als in 2014 toen Feyenoord met 4-3 van Zorya won. Elia en Van Beek zijn nagenoeg fit maar starten nog niet in de basis. Claim onderstaand jouw bonus voor dit duel en zet in!

vorig artikel
Barcelona @ 7.00 - Manchester City @ 19.00 bij 888Sport!
volgend artikel
Feyenoord - Ajax - Niet goed? Geld terug!