weddenbonus nieuws

Wed €5 gratis op Feyenoord of Gent

De terugronde van de Europa League staat gepland op 16 augustus en hierin komen een paar Belgische en Nederlandse ploegen aan de bak. Feyenoord dient een 4-0 zege op te halen tegen Trencin, terwijl Gent een 0-1 zege thuis verdedigt tegen Jagiellonia Bialystok. Ook Genk en Vitesse komen in actie. GoldenPalace heeft voor nieuwe klanten uit Nederland en België een gratis €5 actie. Daarnaast kan je genieten van 2 verschillende storting bonussen: €500 storting bonus of de €40 Cashback bonus.

 

Wed € 5 gratis op Europa League

  • Registreer je bij GoldenPalace door hier op de banner te klikken.
  • Stuur na je registratie een kopie van je ID op ter verificatie.
  • Je ontvangt vervolgens €5 gratis op je account.
  • Deze kan je vrijspelen zonder een storting te doen.
  • Speel in totaal voor €25 aan bets.
  • Alle weddenschappen dienen min 1.70 noteringen te hebben.
  • De winst hieruit is voor jou en kan je laten uitbetalen

 

Gratis GoldenPalace © Golden Palace

 

GoldenPalace welke bonus? €500 of €40

Bij de bookmakers Nederland is het een zeldzaamheid dat je de keuze krijgt tussen 2 sport bonussen. GoldenPalace laat je kiezen tussen een bonus van 100% tot €500 en dan dien je bij de storting de code GP500 gebruiken. Deze bonus kan je vrij spelen door 20x je bonus in te zetten op weddenschappen van minstens 1.70. Verkies je de tweede bonus dan dien je de code GPSPORTS te gebruiken. In dit geval krijg je je eerste verliezende bet terug tot maximum €40. Vrijspelen kan door slechts vijfmaal deze bonus in te zetten en op odds van 1.70. Schrijf je nu en kies je favoriete GoldenPalace bonus.

 

Voorbeschouwing Europa League

De Sportweddenschappen voor de Europa League wedstrijden voor Feyenoord zien er niet zo goed uit. Feyenoord krijgt weliswaar een odd van 1.25 voor winst tegen de Slovaken, maar om zich nog te kwalificeren krijgen ze een odd van 5.50. Dat terwijl de odd van Trencin voor kwalificatie op 1.12 staat. Gent krijgt een betere odd met 1.45 voor winst en 1.05 voor kwalificatie. Als je denkt dat de Polen zich kunnen kwalificeren dan krijg je een odd van 8.00. Vitesse moet in Basel een 0-1 achterstand ophalen en krijgt een odd van 5.25 voor kwalificatie. Genk krijgt dan amper 1.02 voor kwalificatie. We denken ook dat de Belgische ploegen zullen doorstoten naar de volgende ronde en hopelijk krijgen ze het gezelschap van de Nederlandse ploegen.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Nu bij Circus: 1 doelpunt bij Ajax Standard @ 5.00
volgend artikel
Zet in op Antwerp Brugge en krijg €100