weddenbonus nieuws

Kan NAC ook tegen Feyenoord stunten?

NAC neemt nadat het PSV en AZ uitschakelde in de beker nu op tegen Feyenoord in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord is sinds de komst van Dick Advocaat ongeslagen. Komt daar nu verandering in?

 

Feyenoord houdt ook stand tegen PSV

Op zondag nam PSV het op tegen PSV in een rechtstreeks duel om de derde plek in de Eredivisie. Opnieuw bleven de Rotterdammers ongeslagen.Het werd in Eindhoven 1-1 en dit was daarmee de dertiende wedstrijd op rij die niet verloren ging. Een enkele optimist ziet Feyenoord zelfs al voor het landskampioenschap strijden. Toch lijkt de bekerwinst meer realistisch. Toen Dick Advocaat werd aangesteld als nieuwe oefenmeester had hij een enkel doel. Europees voetbal halen. Die doelstelling lijkt Feyenoord inmiddels te halen maar de bekerwinst zal een mooie kroon op het werk zijn. Daarvoor moet Feyenoord thuis wel van NAC winnen. NAC won al van PSV en AZ in de beker en alleen Feyenoord lijkt de club uit Breda nog te kunnen stop van de bekerfinale.  Geven de voetbal gokken sites de favorietenrol aan het onklopbare Feyenoord of wordt er ook rekening gehouden met een stunt van NAC?

 

Duurt het sprookje van NAC voort?

NAC komt uit in de Eerste Divisie en wist vriend en vijand te verrassen toen het van zowel AZ als PSV won. Heeft NAC ook kansen tegen het Feyenoord van Dick Advocaat? Zowel PSV als AZ werden met 2 goals verschil verslagen. In de Eerste Divisie staat NAC nu zesde. De club uit Breda pakt de eerste periode maar kende een dramatische tweede periode. De laatste zes wedstrijden werd er niet meer verloren. Peter Hyballa en zijn ploeg zijn dus klaar voor een nieuw bekersucces. Hoe reëel zijn de beker kansen van NAC?

Wedden op de halve finale knvb beker Feyenoord- NAC

©Mr. Play

 

 

De kansen van beide ploegen volgens de bookmakers

Bij de bookmakers van Mr. Play bonus zien we dat Feyenoord de absolute topfavoriet is voor deze wedstrijd. Inzetten op een overwinning van de Rotterdammers wordt nu beloond met 1.29  keer je inzet. Als je echter denkt dat NAC opnieuw zal stunten dan kun je hier natuurlijk ook op inzetten. Je wordt hiervoor beloond met 8.75 keer je inzet. Een gelijkspel betekent verlengen. De bookmakers lijken daar niet op te rekenen. De odds voor een gelijkspel staan nu op 5.70. Denk jij dat Feyenoord van NAC zal winnen of weet de club uit Breda opnieuw een topploeg uit te schakelen?

 

Pak nu die mooie bonus bij deze bekerwedstrijd

Een mooie betting bonus voor extra speelplezier.. Je zet nu namelijk gratis in bij Mr. Play!  Zodra je als nieuwe speler inzet met minimaal €10 op odds hoger dan 2.0,  krijg je jouw freebet automatisch. Je dient deze vervolgens in te zetten binnen veertien dagen op odds hoger dan 1.80. Mis deze freebet dus niet en registreer je nu nog bij mr. Play.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op FA Cup kraker tussen Chelsea en Liverpool
volgend artikel
Herstelt Barcelona zich tegen Real Sociedad?