weddenbonus nieuws

Feyenoord @ 17.00 – Manchester United @ 8.00 bij 888!

Een ongelofelijke actie voor nieuwe Nederlandse klanten bij 888Sport. Vanavond (19.00u) kun je exclusief wedden op winst Feyenoord tegen Manchester United met een 17.00 odd en winst Man. U levert je een 8.00 odd. Wij leggen jou exact uit hoe je van deze actie kan profiteren en blikken voor jou vooruit op dit duel.
 
Deze Actie was voor het duel Feyenoord – Manchester United. Voor een actie omtrent het duel Manchester United – Feyenoord van 24 november 2016 ga je nu direct naar Wedden op Manchester United – Feyenoord.

 

Hoe wed ik op FR @ 17.00 of Man. U @ 8.00?

  • Aanmelden via onderstaande afbeelding bij 888Sport.
  • Maak een storting van € 10+ met bijvoorbeeld iDeal.
  • Wed € 10 op FR winst @ 4.25 of Man. U winst @ 1.80.
  • Gewonnen? 888Sport zet de odds om in 17.00 en 8.00.
  • Ontvang reguliere winst in geld + extra winst in Free Bets.
  • Zet Free Bets binnen 7 dagen in en alle winst is voor jou!

 

Feyenoord Manchester United Wedden © 888Sport

 

Voorbeschouwing Feyenoord – Manchester United

De verhoogde odds door de 888Sport Bonus voor nieuwe klanten geven een weddenschap op beide ploegen zeer hoge value. Toch wil je natuurlijk de goede keuze maken om daadwerkelijk je reguliere winst + winst in Gratis Weddenschappen te winnen en daarom blikken wij voor jou kort vooruit op dit duel. Zo zien we dat Manchester United 3 van haar eerste 4 competitie optredens wist te winnen, enkel afgelopen weekend werd met 1-2 de derby thuis tegen City verloren. Mourinho heeft ervoor gekozen om 4 basisspelers, Rooney, Valencia, Mkhitaryan en Shaw thuis te laten. Andere sterren als Ibrahimovic en Pogba zijn wel van de partij, de vraag is of zij echter aan de start verschijnen. Feyenoord behoeft voor de meeste geen introductie. Met 15 uit 5 is het de competitie geweldig gestart en hoopt deze lijn Europees door te trekken. Wie denk jij dat wint? Benut in ieder geval bovenstaande Europa League Bonus en win! Storten met iDeal is nu ook mogelijk.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed vandaag € 10 op CL en krijg € 20 Free Bet Cadeau!
volgend artikel
Chelsea @ 9.00 - Liverpool @ 13.00 bij 888Sport!