weddenbonus nieuws

Twee ploegen op zoek naar revanche: Feyenoord – Heerenveen

Na maar liefst 26 ongeslagen wedstrijden was het dan eigenlijk zover, Feyenoord verloor weer eens. Heerenveen verloor ook maar heeft dat al wel vaker gedaan. Wie pakt er dit keer de drie punten?

 

Feyenoord op zeven punten achterstand van Ajax

Niet alleen bleef Vitesse boven Feyenoord staan door de nederlaag van de Rotterdammers, ook liepen Ajax en PSV verder uit. Ajax heeft nu al een voorsprong van maar liefst zeven punten op Feyenoord en het gat met PSV is vier punten. Tegelijkertijd staat FC Groningen met evenveel punten op de vijfde plek. Een nederlaag komt nooit op het juiste moment, maar juist nu elke concurrent juist wel wist te winnen, verloor Feyenoord drie kostbare punten. Het is nu zaak om niet nog verderop te raken van de top drie. Feyenoord kan dus eigenlijk niets anders doen dan winnen van Heerenveen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ook Heerenveen heeft de punten hard nodig en zal tot het gaatje gaan. Van de bookmakers Nederland hebben we Wallacebet uitgekozen om je van de odds te voorzien. Je vindt ze, samen met de Wallacebet bonus, onder onze bespreking van Heerenveen.

 

Heerenveen al vijf wedstrijden zonder overwinning

Afgelopen weekend werd er dus verloren maar ook de wedstrijden ervoor lukte het Heerenveen niet om te winnen. Geen enkele van de laatste vijf wedstrijden ging gewonnen en het zal zaak zijn om te winnen als Heerenveen in de top vijf van de Eredivisie zal willen komen. Op dit moment staat Groningen al op zes punten achterstand. Een overwinning van Heerenveen zou de negatieve reeks beëindigen maar of ze dat kunnen klaarspelen is nog maar de vraag. Feyenoord kende natuurlijk een supersterke reeks en bij Heerenveen lijkt alles af te hangen van Joey Veerman. Als Veerman het op zijn heupen krijgt, heeft elke verdediging moeite om hem te stoppen. Gaat hij het Feyenoord lastig maken en de winnende maken tegen Feyenoord? We gaan de odds erbij pakken en zullen ook gelijk eens kijken wat de bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

 

 Wint Feyenoord of Heerenveen op woensdag?

 

© Wallacebet

 

De verwachtingen van de bookmakers

De negatieve reeks uitslagen van Heerenveen lijkt de doorslag te geven voor de bookmakers om te kiezen voor Feyenoord als winnaar. Je krijgt 1.57 als je inzet op Feyenoord als winnaar en 5.10 als je kiest voor winst van de Friezen. Een gelijkspel levert net wat minder op dan winst van Heerenveen met 4.20. Zoals we beloofd hebben hierboven, gaan we ook over de Wallacebet bonus die zeker interessant is.  Deze bookmaker bonus geeft je namelijk 100% tot € 120. We hebben hierbij ook nog eens een 10% cashback voor je gevonden wat het wedden geweldig maakt bij deze bookmaker. Wil je alles weten over deze bonus en de bookmaker, klik dan hieronder op de link!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op AZ – Vitesse woensdagavond
volgend artikel
Wedden op Tottenham – Fulham 30-12-2020