weddenbonus nieuws

Gokken op Feyenoord Fenerbahce Promotie – € 30 Gratis!

Profiteer nu van een ongekende actie bij BetVictor voor alle nieuwe klanten uit Nederland. Wed € 10 op het duel Feyenoord – Fenerbahce en ontvang, ongeacht het resultaat(!), € 30 aan Gratis Weddenschappen. Dit naast je mogelijke reguliere winst. Wij leggen jou exact uit hoe jij van deze actie kunt profiteren en blikken vooruit op dit duel aan de hand van de Feyenoord Fenerbahce Voorbeschouwing.
 

Hoe ontvang ik € 30 Gratis met € 10 inzet?

  • Klik op een van de BetVictor Bonus Banners in dit artikel en schrijf je in.
  • Maak een storting van € 10(+) met bijv. iDeal, Visa/Master, PaySafeCard.
  • Wed € 10(+) op een odd van 2.00(+), mag ook op ander duel dan FR-Fener.
  • Voor het duel Feyenoord – Fenerbahce zijn de odds 1: 2.15, X: 3.50, 2: 3,40.
  • Je ontvangt je inzet + mogelijke winst & € 30 aan Gratis Weddenschappen.
  • Benut je Gratis Weddenschappen binnen 7 dagen en alle winst is voor jou!

 

BetVictor Bonus © BetVictor

 

Feyenoord Fenerbahce Voorbeschouwing

Bovenstaande BetVictor Bonus geeft je met € 10 inzet € 30 aan Gratis Weddenschappen en ook nog eens de kans om reguliere winst te maken met je € 10 weddenschap. Om naast de € 30 Gratis, ongeacht het resultaat, ook nog eens reguliere winst te maken dien je een correcte bet af te sluiten. Je kan op alles spelen met een 2.00(+) odd maar voor degene die willen wedden op FR – Fener blikken we vooruit op dit duel Europa League Wedden Duel.
 
Fenerbahce gaat aan kop in Groep A met 10 uit 5, Manchester United staat 2e met 9 punten, Feyenoord 3e met 7 punten en Zoya is uitgespeeld met 2 punten. Als Feyenoord zeker wil zijn van de volgende ronde dient het met 2 doelpunten verschil te winnen van Fenerbahce. Zo komt het ook op 10 punten en verbetert het het onderlinge resultaat dat nu met 1-0 in het voordeel van Fenerbahce is. Op doelsaldo kan Feyenoord Fenerbahce niet voorbij gaan bij een 1-0 score, dus een verschil van 2 is nodig. Enkel als Manchester United verliest bij Zorya volstaat een overwinning met 1 doelpunt verschil, Feyenoord passeert dan namelijk Manchester United. Feyenoord lijkt zich na een dipje met de 6-1 overwinning thuis tegen Sparta herpakt te hebben en mist enkel de langdurig geblesseerden Vermeer, Van Beek en Kongolo. Fenerbahce staat 4e in Turkije en verspeelde 2 punten tegen Besiktas afgelopen weekend. De ploeg van Advocaat weet dat het aan een gelijkspel of kleine nederlaag genoeg heeft en zal waarschijnlijk flink inzakken en hopen op de counter. Dit moet het dan doen zonder Miroslav Stoch, Lens is wel op tijd fit. Wat denk jij dat het wordt? Voorspel en win!

vorig artikel
Gokken op PSV Rostov - Nu PSV @ 7.00 en Rostov @ 17.00!
volgend artikel
Gokken op Verhoeven - Hari - Nu met € 5 Gratis + € 100 Bonus!