weddenbonus nieuws

Midweeks Eredivisie wedden: Feyenoord – AZ Alkmaar

Vanwege de Europese kwalificatiewedstrijden,werd onder andere de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ verschoven. Tijd dus om de wedstrijd in te halen in een midweekse speelronde. Volg hier onze prematch analyse zowel als meer informatie over de geweldige Svenbet promo voor deze wedstrijd! Kan AZ eindelijk nog eens winnen tegen Feyenoord? Bekijk de quoteringen hier!

 

Laatste overwinning AZ tegen Feyenoord uit 2016

 

De laatste ontmoetingen tussen Feyenoord en AZ werden veelal gewonnen door Feyenoord. Zowel uit als thuis is Feyenoord over het algemeen de baas. De laatste 10 edities wist Feyenoord 30 keer te scoren. Dit seizoen wil het echter nog niet lukken met de Rotterdammers. Zondag nog werd er in de slotseconde van de wedstrijd een gelijkspel uitgesleept tegen Zwolle. Het werd 3-3. Feyenoord moet het nu doen met de tiende positie op de ranglijst. 

 

AZ wist afgelopen weekend te winnen van ADO Den Haag. Aanvoerder Koopmeijers benutte een strafschop en maakte daarmee het enige doelpunt. De Alkmaarders kennen een goede start en staan net buiten de top drie van de Eredivisie. Met een punt minder dan Vitesse dat op de derde plek staat maar met een wedstrijd meer gespeeld, kan AZ dus de derde plek grijpen. Of de online bookmakers ook verwachten dat AZ een overwinning kan pakken zien we zo.

 

 Feyenoord AZ wedden odds

 

© Svenbet

 

 

Wie is de favoriet in deze midweekse wedstrijd?

 

Ondanks de slappere wedstrijden krijgt Feyenoord het thuisvoordeel mee. Met het legioen achter zich gaan de bookmakers uit van een overwinning van Feyenoord. Als de Rotterdammers weten te winnen van AZ Alkmaar dan krijg je hier 2.10 voor. De Alkmaarders, die dus zes plaatsen boven Feyenoord staan zijn de underdog. Voor een overwinning van AZ krijg je namelijk 3.15. De hoogste odds vinden we bij een gelijkspel, daar krijg je maar liefst 3.75 keer je inzet op terug.

 

Inzetten op aantal doelpunten

 

Zoals we net al zeiden, Feyenoord weet het net tegen AZ altijd goed te vinden. Maar liefst 30 doelpunten in 10 wedstrijden. Dat zijn statistieken om mee thuis te komen. Ook de Ideal bookmakers hebben die statistieken gezien en geven dus relatief lage odds voor als er 1 of 2 keer gescoord wordt deze wedstrijd. We hebben wel gemerkt dat AZ het team is met de minste tegengoals dit seizoen. Het kan dus best wel eens een mooie wedstrijd worden om op in te zetten. We hebben ook een mooie weddenbonus voor je gevonden die we graag uitlichten. Dit zal jou zeker extra wedplezier geven.

 

Inzetten bij Svenbet met Multiple Bets

 

Svenbet heeft het nu heel aantrekkelijk gemaakt om bets te combineren. Bij meerdere combinaties krijg je  namelijk extra % cash. Zo kan je tot wel 30% extra pakken als je 6 bets weet te combineren. Je merkt het extra percentage van 5% al direct bij combinaties van 3 bets, Heb jij je oog laten vallen op meerdere bets, combineer ze dan en pak gelijk die extra percentages mee! Klik op de link om direct naar de Svenbet bonus te gaan!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Derby Alla Madonnina oftewel Ac Milan - Inter
volgend artikel
Waar en hoe kan ik wedden op Ajax?