weddenbonus nieuws

Tot 100€ voor je stortingen – nu bij Feyenoord – Ajax

De wedstrijd tussen Feyenoord Rotterdam en Ajax Amsterdam zorgt altijd voor spektakel. En deze week spelen de twee ploegen tegen elkaar in de halve finales van de KNVB beker. Plaats je een weddenschap bij bookmaker Interwetten, dan wordt de wedstrijd zelfs nog interessanter. Daar wachten er tot € 100 op je voor je eerste storting. Daarom presenteren we je het welkomstaanbod van een van de bookmakers Nederland en ook een voorbeschouwing van de match.

De vorm van Feyenoord en Ajax voor de match

In januari plaatste Feyenoord zich voor de halve finales van de beker door een 4-1 tegen Sittaard. Ajax kwalificeerde zich een dag later door een 3-1 tegen Heerenveen. Na de nederlagen tegen Almelo en Real Madrid haalde Ajax twee keer zwaar uit in februari. Het werd 5-0 tegen Breda en 5-1 tegen Den Haag. Net op tijd voor winst tegen Feyenoord?

Feyenoord speelde een matige februari. Eerst een 2-1 verlies in de derby tegen Excelsior. Daarna werd het 4-0 tegen De Graafschap. Daarop volgde dan weer een 0-1 nederlaag tegen Groningen. Met de 1-1 tegen PSG zijn ze net op tijd weer gestopt met verliezen. Is dat genoeg voor de kwalificatie tegen Ajax?

Interwetten biedt je 100% tot € 100 welkomstbonus

Ben je nieuw bij deze bookmaker? Dan wacht er een leuke Interwetten bonus als welkomstaanbod op je. Hiervoor moet je ten eerste een account bij de aanbieder aanmaken. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker en registreer je account. Stort nu tenminste € 15 in je account. Hierna ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus. Maximaal kun je € 100 van de bookmaker krijgen. Voordat je dit bedrag ook effectief kunt gebruiken voor weddenschappen op Feyenoord – Ajax, moet je hem nog vrijspelen. Speel het bedrag in totaal 5 keer tegen een quotering van 1.70 of hoger. Voor het maximum bedrag van € 100 moet je dus € 500 omzetten. De bookmaker geeft je hiervoor 14 dagen tijd.

100 euro bonus bij Interwetten voor je eerste storting
© Interwetten

Nog een keer de korte versie van de condities:

  • Volg onze link naar de pagina van de bookmaker
  • Maak je Interwetten online wedden account aan
  • Stort € 15 of meer via Skrill, MasterCard etc.
  • Speel het bedrag 5 keer rond om vrij te spelen
  • Doe dit binnen 14 dagen met odds van 1.70

Het percentage dat je vrijspeelt, ontvang je direct in echt geld. Indien het dus niet lukt om het bedrag 5 keer rond te spelen, profiteer je toch gedeeltelijk. Speel je het bedrag in 14 dagen maar 4 keer rond, dan ontvang je 80% van het bedrag in cash. Dat is een leuk detail van de bonuscondities. Zet dus nu in op Feyenoord – Ajax bij Interwetten en win je gratis bonus sportweddenschappen online!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Zet in op winst Feyenoord bij PSV @ 65.00!
volgend artikel
Speciaal voor Belgen - € 10 Zonder Storting bij Ladbrokes!