weddenbonus nieuws

Winst Feyenoord @ 50.00 bij Mr Green

De topper in de Eredivisie staat zondagmiddag op het programma tussen Feyenoord en Ajax Amsterdam. Om 14.30 start dit beladen duel en Mr Green Nederland heeft een fantastische odd voor winst van Feyenoord. Als je denkt dat de Feyenoord zal winnen, kan je dus heel snel 50 euro winnen en dit met slechts 1 euro inzet. Dit is een fantastische promotie die we hieronder zullen bespreken. Ook kijken we vooruit naar het duel Feyenoord – Ajax, met de normale noteringen en tips om te wedden op Feyenoord – Ajax.

Nieuwe speler? Verhoogde odds @ 50.00!!!

Als je een nieuwe speler bij Mr Green bent, dan kan je vandaag een fantastische winst boeken. Klik hiervoor op de button “Wed nu op zege Feyenoord @ 50.00” tegen Ajax en op de die pagina klik je vervolgens op Join Here. Je komt op de pagina van Mr Green terecht waar je dan je account kan aanmaken. Daarna Claim je de bonus: € 50 free bet welkomst bonus en selecteer je vervolgens de wedstrijd Feyenoord – Ajax met winst voor Feyenoord. Plaats een 1 euro inzet op Feyenoord en de normale odd van 4.30 zal nu 50.00 zijn. Enkel cash weddenschappen en single zijn geldig voor deze wedstrijd. Nu enkel nog hopen dat Feyenoord kan winnen van Ajax en je hebt snel 50 euro verdiend.

Wed nu op zege Feyenoord @ 50.00!

 

Odd Feyenoord ajax

© Mr Green

 

Wat als je denk dat Ajax wint?

Dan ontvang je de normale welkomstbonus van Mr Green. Dit zijn 2 Free Bets van elk 25 euro, maar dan dien je wel minstens 20 euro in te zetten op je eerste bet. Dan kan je je inschrijven bij Mr Green via de button “Claim de Bonus” en vul je vervolgens de gevraagde gegevens in. Claim ook de bonus Mr Green van €50 Free Bet en stort minstens 20 euro op je account. Deze 20 euro dien je dan in te zetten op een weddenschap van minstens 1.80. Ongeacht de resultaat van je weddenschap: winst of verlies, je ontvangt deze 50 euro free bets. Op het moment van schrijven is de odd voor winst van Ajax, slechts 1.72 en dus niet voldoende voor de welkomstbonus.
Wel kan je wedden dat Ajax bij de rust en fulltime zal winnen, en dan krijg je 2.63 als notering. Deze bookmaker is enkel geldig voor Nederlandse wedders, Belgische wedders verwijzen we graag naar Beste Bookmakers België. We verwachten dat het een spannende wedstrijd wordt met PSV als lachende derde hond. Feyenoord verloor afgelopen week zwaar met 3-1 en Ajax speelde 4-4 gelijk tegen Heerenveen. Vanavond weten we of PSV verder kan uitlopen op zijn twee concurrenten.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
UFC Brazilië wedtips, Betsson odds, en promoties
volgend artikel
Win tot 30% extra met Combi Bets bij Svenbet!