Voorbeschouwing bij de heerlijke wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord

Je zondagmiddag begint, nog voor de Formule 1 met FC Utrecht tegen Feyenoord. De nummer vijf Utreg tegen koploper Feyenoord. Bij deze wedstrijd hebben we geweldige odds gevonden.

FC Utrecht kent een goede start

Het seizoen is natuurlijk nog jong, maar je ziet dat er iets aan het bloeien is bij FCU.. Misschien heeft het te maken dat er weer fans in de Galgenwaard mogen komen, maar de resultaten en het voetbal zelf zien er goed uit. De eerste wedstrijd van het seizoen werd direct met 4-0 gewonnen van Sparta. Dat zette Utrecht direct in de top 3. Nu staat Utrecht op de vijfde plek door het gelijkspel tegen Groningen. Daarin kwam Utrecht niet tot scoren en was de wedstrijd een stuk minder dan tegen Sparta. De vechtlust van het team zorgde echter voor een redelijk resultaat waardoor de ploeg van René Hake zich op evenveel punten ziet staan als Ajax. 

Utrecht heeft zich flink weten te versterken op de transfermarkt. Zo is Mike van der Hoorn overgekomen van Arminia Bielefeld, Arthur Zagre gehuurd van Monaco en komt Quinten TImber transfervrij over van Ajax. De duurste aankoop is Anastasios Douvikas met 1,20 miljone. Na het vertrek van Vaclav Cerny is de selectie dus redelijk aangesterkt en lijkt Utrecht klaar voor een mooi seizoen. Winnen van Feyenoord wordt als een stunt gezien, maar Utrecht is sterk in eigen huis. Geven de betting sites Utrecht een kans? Je ziet het als we zo over de odds gaan

Feyenoord bovenaan in de Eredivisie

De droom voor menig Rotterdammer en Feyenoord fan is uitgekomen, Feyenoord staat bovenaan in de Eredivisie. Het kampioenschap wordt al bijna gevierd en de Coolsingel wordt al vrijgehouden voor het kampioensfeest in mei, of met een beetje geluk april. De euforie is groot bij de Rotterdammers, maar er zijn nog 32 wedstrijden te spelen. Afgelopen donderdag kwam werd er ook weer Europees voetbal aan het programma toegevoegd. Feyenoord won namelijk van Elfsborg en dat betekent Nederland drie ploegen heeft die aan de Conference League deelnemen. Europees voetbal in de Kuip, de koppositie in de Eredivisie, wie had dat verwacht onder Arne Slot. Zeker aan het begin van de campagne van Slot waren er een hoop vraagtekens, maar die lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Kan Feyenoord na Willem II en Go Ahead Eagles nu ook het sterkere Utrecht verslaan. We pakken snel de noteringen van de beste bookmakers Belgie erbij.

De beste odds bij FC Utrecht - Feyenoord
© Betfirst

Wedden op FC Utrecht – Feyenoord met de beste odds

Wordt het Utreg of Feyenoord dat zondag drie punten pakt? Ondanks het verschil op de ranglijst is er niet eens zo heel veel verschil tussen beide teams. Voor winst van FC Utrecht krijg je 2.90 terwijl een overwinning van de Rotterdammers in de Galgenwaard je 2.45 oplevert. Het zou zomaar eens een gelijkspel kunnen worden. Feyenoord zal vol voor de winst gaan maar Utrecht zal zich echt niet zomaar gewonnen geven in eigen huis. Een gelijkspel staat op 3,50 bij Betfirst. Vergeet niet om de Betfirst review eens door te lezen voor je inzet bij deze bookmaker of meldt je aan via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Rico Verhoeven - Alistair Overeem met Odds
volgend artikel
Liverpool - Chelsea voorbeschouwing en odds