BetCity Nieuws

Wedden op FC Utrecht- FC Twente 22-21-2021

Een heerlijke wedstrijd op woensdagavond in de Galgenwaard als FC Utrecht in eigen huis FC Twente ontvangt. Een rechtstreeks duel tussen de nummer zes en zeven van de Eredivisie. 

FC Utrecht heeft al drie wedstrijden niet meer gewonnen

Utrecht laat de laatste weken wat punten liggen en had eigenlijk geen slechter moment kunnen kiezen om dit te doen. De concurrentie in de subtop van de Eredivisie is moordend en daardoor raakte de Domstedelingen de vierde plek kwijt en staan ze nu op de zevende plek. Vitesse, AZ en tegenstander FC Twente gingen de Utrechters allemaal voorbij. Nu is het dan ook zaak om aan te haken voor de ploeg van René Hake. Bij een nederlaag kan Utrecht zomaar nog eens drie plekken twee plekken dalen en dat lijkt zeker niet de bedoeling. Als FC Utrecht vanavond wint van FC Twente hebben ze in ieder geval de zesde plek weer terug en is het gat met AZ op de vijfde plek nog slechts een punt. 

FC Utrecht won voor de laatste keer op 28 november. Toen zette het Heracles met 1-0 aan de kant. Sindsdien werd er verloren van PSV, gelijk gespeeld tegen Go Ahead Eagle en Fortuna Sittard. Tussendoor vloeg Utrecht ook nog uit de KNVB Beker. De decembermaand verloopt vooralsnog dus dramatisch voor Utreg. Kunnen ze het tij keren tegen FC Twente? We zullen zo kijken wat de beste bookmakers Nederland van de kansen van Utrecht verwachten.

FC Twente al zeven wedstrijden ongeslagen

De Tukkers zijn, in tegenstelling tot FC Utrecht, wel aan een goede reeks bezig. De laatste keer was op 30 oktober 2021 tegen PSV. Twente speelde slechts een keer gelijk en alle andere wedstrijden werden gewonnen. Bovendien krijgt FC Twente bijzonder weinig tegengoals tegen. In zeven wedstrijden krijgt FC Twente slechts vier goals tegen. Twente zorgde voor de uitschakeling van Feyenoord in de beker en mag zich nu opmaken voor de achtste finale tegen AZ. 

Afgelopen zondag won FC Twente met 3-1 van PEC en omdat FC Utrecht punten liet liggen namen ze zo de zesde plek over van de tegenstander van woensdagavond. De laatste keer dat FC Twente won van Utrecht in de Galgenwaard is echter alweer ruim tien jaar geleden. Laten we snel de odds erbij pakken van de betting sites. Zo zien we welke club favoriet is bij de gokkantoren.

Wedden op FC Utrecht - FC Twente 22-12-2021
©Betcity

Waar vind je de beste odds bij FC Utrecht – FC Twente

Van alle bookmakers zien we bij Betcity de beste odds voor deze wedstrijd. Daar staat ook een welkomstbonus klaar voor nieuwe spelers, waar je meer over leest in onze Betcity review. Dan snel door naar de odds. FC Utrecht lijkt opnieuw te gaan winnen volgens de bookies. Winst van Utreg staat namelijk op 1.90 en dat is toch wel flink lager dan de 4.15 voor winst van FC Twente. Tenslotte kun je ook nog wedden op een gelijkspel dat je 3.75 oplevert. Gelijk inzetten met deze odds? Via de link hieronder kom je direct uit bij Betcity!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Heerenveen - Feyenoord op woensdagavond
volgend artikel
Wedden op de Brugse Derby: Cercle - Club Brugge