weddenbonus nieuws

Eredivisie Weekend – Benut alle Mr. Green Actie Mogelijkheden!

Het is weer weekend en voor jou hét moment van al het extra´s dat Bookmaker Mr. Green aan nieuwe en bestaande klanten uit Nederland te bieden heeft. Pak bijvoorbeeld € 20 aan Gratis Weddenschappen, wed zonder het maken van een storting of meld gratis aan bij de VIP Club! Wij leggen jou exact uit hoe jij mee kunt profiteren en wat er precies op jou wacht.

Nieuwe klanten: Pak direct € 20 aan Gratis Weddenschappen!

  • Meld je allereerst aan bij Mr. Green via een van de Bonus Banners op onze site.
  • Stort € 20 of meer met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, Visa/Mastercard of PayPal.
  • Wed € 20(+) enkelvoudig of combi bet op duel(s) en quoteringen naar keuze.
  • Ongeacht het resultaat krijg je nu 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen cadeau!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op single bets met 1.80(+) odds en win!

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 

Nieuwe klanten: Meld je via ons aan en krijg € 5 zonder storting!

Bovenstaande Mr. Green Wedden Bonus zorgt ervoor dat jij ongeacht het resultaat van je eerste weddenschap direct € 20 aan Gratis Weddenschappen krijgt. Graag doen wij daar nog een stapje bovenop. Door een samenwerking met Mr. Green kunnen wij jou deze maand exclusief € 5 Sportweddenschappen Gratis Bonus Zonder Storting geven. Zo krijg je dus nog eens € 5 extra cadeau en ook deze kun je opnieuw inzetten op een enkelvoudige weddenschap met een quotering van 1.80 of hoger. Deze € 5 gratis wordt daags na je aanmelding omstreeks uiterlijk 13.00u toegevoegd aan je account.

 

Bestaande klanten: Wed wekelijks € 100 en krijg € 10 cadeau!

Nadat je klant bent geworden bij Mr Green, een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders, loont het zich om ook langer te blijven spelen. Elke week dat je namelijk tussen maandag 00:01u en zondag 23.59u € 100 of meer inzet krijg je vervolgens op maandag een € 10 Free Bet cadeau. Hierbij maakt het niet uit of je enkelvoudige of combinatieweddenschappen speelt om de € 100 te bereiken en ook is er geen sprake van een minimum quotering. Een zeer mooie extra van Bookmaker Mr. Green!

Bestaande klanten: Meld je aan bij de VIP Club voor extra´s!

Wat ten slotte ook nog loont is om je aan te melden bij de Mr. Green VIP Lounge. Je kunt je hier via de website gratis voor inschrijven en als je wordt toegelaten tot de VIP Club ontvang je wekelijks vele leuke extra promoties. Al met al genoeg reden dus om je je aan te melden bij Mr. Green. Dit kan via bovenstaande afbeeldingen of onderstaande bonus banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Twente - Heracles & Benut € 1200 Gratis van 24Bettle!
volgend artikel
Nieuw: LVB Actie - Prima Welkomstbonus van 100% tot € 50!