ladbrokes nieuws

Kan Ajax ook van Twente winnen?

FC Twente – Ajax is altijd een zwaar beladen wedstrijd. Op speeldag twee van de Eredivisie komen de twee clubs elkaar al tegen. Wint Ajax net zo makkelijk als vorige week of kan Twente iets terug doen?

FC Twente verrassend onderuit tegen Fortuna Sittard

FC Twente fans zagen het al helemaal voor zich, direct vanaf de start van de competitie bovenin meedraaien. Fortuna Sittard werd gezien als makkelijke tegenstander, maar dat pakte verkeerd uit. Hoewel Ricky van Wolfswinkel Twente op voorsprong zette tien minuten voor rust, was het Fortuna dat na de rust “Nao Veure” ging. De gelijkmaker werd gemaakt door Mats Seuntjens. Toshio Lake maakte de 2-1 en zorgde voor vreugde bij de Limburgse fans. Voor FC Twente kwam de nederlaag hard aan, ze hadden zich immers al rijk gerekend vanaf het moment dat het competitieschema bekend werd. 

Nu komt Ajax op bezoek en dat betekent dat de mouwen wat extra worden opgestroopt. De ploeg uit de hoofdstad laat alle alarmbellen in Enschede afgaan en zorgt voor stoom uit de oren bij de Twente fans. Met Michel Vlap werd er deze zomer een creatieve aanvallende middenvelder gehaald en dat is wel nodig. Er zijn een hoop blessures in Enschede en de komst van Vlap komt dan ook als geroepen. Toch is het maar de vraag of Twente dit seizoen is opgewassen tegen Ajax. Het spel van Twente tegen Fortuna was echt niet geweldig. Tegen de Amsterdammers zal Twente dan ook uit een ander vaatje moeten tappen. Geven de bonus bookmakers de Tukkers een kans tegen de regerend landskampioen?

Ajax zet kinderlijk eenvoudig NEC aan de kant

Op de dag dat de Amsterdam ArenA, nu Johan Cruijff Arena 25 jaar bestond besloot Ajax haar eigen publiek eens te verwennen op een galavoorstelling. Na 20 minuten spelen stonden de Amsterdammers al met 4-0 en werd er al geschreeuwd om een tienklapper. Die kwam er niet. Hoewel er met 5-0 de kleedkamers werd ingegaan kwam Ajax de tweede helft niet meer tot scoren. Dat was de enige smet op een verder  schitterende middag voor de Amsterdammers. 

Ajax werd slordiger en creëerde weinig gevaarlijke kansen. Waar het de eerste helft snel en flitsend ging, leek Ajax de tweede helft op een vastgeroeste diesel. Van creativiteit was weinig sprake en dat wordt Ten Hag aangerekend. Desondanks kun je met een 5-0 overwinning spreken van een prima start. Ajax heeft het voordeel dat ze niet verwikkeld zijn in play-off voetbal en dus in alle rust kunnen toewerken aan de volgende wedstrijd. De verwachting is natuurlijk dat de Amsterdammers vrijwel elke Eredivisiewedstrijd favoriet zullen zijn. Wat de odds bij de wedstrijd tegen Twente zijn zie je hieronder als we kijken welke van de Belgische bookmakers je het meeste waar voor je geld geeft,

Ajax is favoriet tegen FC Twente zondag
© Ladbrokes

Ajax favoriet bij Ladbrokes

FC Twente speelt dan wel thuis, de odds voor een overwinning zijn zeker na de nederlaag tegen Fortuna, flink opgelopen. Zo krijg je namelijk 8.50 als de Tukkers winnen zondagmiddag. Een gelijkspel levert je bij deze bookmaker 5.15 op. Dat betekent natuurlijk dat de bookmakers er haast van overtuigd zijn dat Ajax gaat winnen. Je krijgt 1.30 voor winst van de Amsterdammers. Wil je gelijk wedden op deze wedstrijd? Klik dan op de link hieronder. De Ladbrokes review nog even lezen kan natuurlijk ook. Het belooft een heerlijke start van je zondagmiddag te worden als Ajax het in de Grolsch Veste opneemt tegen FC Twente.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de Supercup in Duitsland: Bayern Munchen of Borussia Dortmund?
volgend artikel
De eerste London Derby van het seizoen: Arsenal - Chelsea