weddenbonus nieuws

Wedden op Groningen – FC Twente vanavond

Na een drukke midweek met Europees voetbal brengt ook de Eredivisie spanning en sensatie dit weekend. De eerste wedstrijd op vrijdagavond is gelijk een hele mooi. Groningen ontvangt in eigen huis FC Twente. 

FC Groningen staat voorlaatste

Het wilt nog niet vlotten met FC Groningen. Met 5 op 21 ziet het er zonde uit. De ploegen staat dan ook op de één na laatste plaats. De laatste drie wedstrijden gingen op rij verloren en als Groningen de gevarenzone wilt verlaten zullen er toch echt punten gepakt  moeten worden.De trots van het Noorden kan profiteren van het feit dat het verschil met nummer tien NEC, slechts drie punten is. Een overwinning zal dus betekenen dat er waarschijnlijk flink wat plekken gepakt zullen worden. Toch klinkt dat allemaal wel leuk en aardig, maar de enige keer dat Groningen won dit seizoen was op speeldag een tegen Cambuur. Daarna is het met name kommer en kwel voor de Groningen fans.

Bovendien pakt Groningen nogal wat kaarten. Tegen Ajax werd vorige week voor de verandering eens geen rode kaart gepakt maar, de drie wedstrijden daarvoor was het elke keer raak. Zo heeft Mike te Wierik in drie wedstrijden maar liefst twee keer rood gepakt en mag Cyril Ngonge terugkeren van zijn schorsing na de rode kaart tegen Willem II. Kan het tij keren en weet FC Groningen vrijdagavond eindelijk te winnen?  We pakken zo de odds van de beste bookmakers erbij om te zien waar je het beste kunt wedden.

FC Twente wint vier keer op rij

Zo slecht als het met Groningen gaat, zo goed doet FC Twente het momenteel. De ploeg staat zesde met slechts drie punten verschil op nummer 2 Willem !!. Het verschil met Feyenoord en PSV is slechts twee punten. Na de verrassende nederlaag tegen Cambuur won Twente achtereenvolgens van Utrecht, Vitesse, AZ en Heerenveen en dat zijn zeker niet de minste tegenstanders in de Eredivisie. Bij Twente ontbreken wel Jody Lukoki, Vaclav Cerny en Kik Pierie vanwege blessures. De laatste twee keer dat Twente en Groningen tegen elkaar stonden werd het 0-0 en een 3-1 overwinning voor FC Twente. Ook in die wedstrijd pakte Groningen twee rode kaarten. Twente zal er alles aan doen om de drie punten mee naar Enschede te nemen. Geven de betting sites het voordeel aan Twente?

groningen - twente odds
©Bingoal

Wedden met de beste odds op FC Groningen – FC Twente

Bij een mooie wedstrijd horen natuurlijk mooie odds. Om met de beste noteringen te wedden, ga je gelijk naar Bingoal. Hier zie je namelijk dat FC Twente op 2.85 staat en dat is hoger dan de 2.55 voor FC Groningen. Hoe je dus ook inzet, je krijgt ruim 2,5 keer je inleg. Ook een gelijkspel levert je 3.35 op. Prima noteringen dus. Meer weten over Bingoal? Lees dan onze Bingoal review nog snel voor je begint met wedden op deze wedstrijd.

cta style=”external-button txt-center”]Wedden bij Bingoal kan hier![/cta]

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Sturm Graz - PSV
volgend artikel
Antwerp tegen Gent op zondag in de Pro League