17:12 uur

Fast Fiver bij 10Bet

Bookmaker 10Bet maakt weddenschappen nu nog spannender. Met de nieuwe Fast Markets worden weddenschappen nog sneller, en met deze acceleratie maakt ook u kans op een extra bonus. Want je wint zeker met jouw eerste weddenschap op de Fast Markets. Indien jouw weddenschap wint, heb je geluk, en indien jouw weddenschap verliest krijg je een bonus van 5 euro aangeboden door 10bet.

Fast Fiver bij 10Bet
© by 10Bet

Maak voetbalweddenschappen nog interessanter door op heel korte termijn weddenschappen te plaatsen. Wat gebeurt er in de volgende minuut of de volgende 5 minuten in de wedstrijd? Zal een ploeg scoren, krijgt een speler een kaart? En heleboel dingen kan in 5 minuten gebeuren.

Wat moet je doen om deze bonus te krijgen?

  1. Plaats een eerste weddenschap op de Fast Market
  2. Verliest jouw weddenschap, dan krijg je 5 euro bonus
  3. Speel de bonus 3 keer rond voor een uitbetaling

De eerste weddenschap moet worden doorgevoerd tegen een minimale quotering van 2,50, en dit aanbod is precies één keer per speler beschikbaar. Belangrijk is, dat de 5 euro bonus alleen voor bepaalde wedstrijden beschikbaar is, maar hij kan ook via een mobiel weddenschap worden gewonnen. Alleen weddenschappen, die na 02.07 werden geplaatst komen in aanmerking. Om de bonus te activeren stuur je een mail met jouw weddenschapsnummer en Fast Fiver naar de bookmaker.

Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je hem eerst nog 3 keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,60. Deelnemers uit enkele Oost-Europese landen zijn van dit aanbod uitgesloten, een complete lijst vind je op de pagina van de promotie. Indien we met deze bonus van 10Bet jouw belangstelling hebben gewekt, raden we je aan om ook ons bonus-vergelijk te consulteren. Daar vind je steeds alle actuele bonussen en promoties van de bookmakers. Waarop wacht je nog? Wed nu op de Fast Markets bij 10bet!