weddenbonus nieuws

FA Cup finale: Pakt Manchester City de volgende titel tegen Watford?

In Engeland is Manchester City goed bezig. Na de titel in de Premier League willen de mannen van Guardiola nu ook de FA Cup winnen. Deze zaterdag moeten zij wel nog voorbij Watford gaan, indien ze de beker willen winnen. Op papier is dit een gemakkelijke wedstrijd voor City, maar in de beker is alles mogelijk. Ook voor jou is alles mogelijk bij bookmaker Svenbet. De aanbieder heeft meer dan 180 verschillende selecties beschikbaar op deze wedstrijd. En niet alleen de selecties en odds voor voetbal zijn attractief. Daarnaast wacht er ook nog altijd een bonus van 100% tot € 100 op je storting. Wed dus nu op de FA Cup finale en het voetbal in Engeland bij de bookmaker!

Eerste storting bij Svenbet: 100% bonus tot € 100

Als nieuwe klant kun je nu tot € 100 stortingsbonus pakken bij de bookmaker. Daarvoor moet je ten eerste naar de site van de aanbieder gaan. Klik daarvoor op onze onderstaande link. Op de homepage klik je dan op ‘register’ en volg je de stappen van de bookmaker. Wanneer je account klaar is, stort je een bedrag van minstens € 20. Voor je storting is wedden met iDeal ook een mogelijkheid. Hiervoor ontvang je dan 100% van je stortingsbedrag als bonus. Maximaal kun je zo € 100 Svenbet bonus winnen.

  • Klik op onze onderstaande button naar Svenbet
  • Maak je account voor sportweddenschappen aan
  • Stort minstens € 20 en ontvang 100% als bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities van de bookmaker

Bij Svenbet gaat het niet om een gratis wedden bonus, maar om een stortingsaanbod. 100% tot € 100 wachten er maximaal. Storting en bonus moeten nu nog 10 keer worden rondgespeeld, voordat de bonus kan worden uitbetaald. Hiervoor heb je 30 dagen tijd en moet je een minimale quotering van 1.90 respecteren. Deze bonuscondities zijn relatief moeilijk, maar de bonus is je moeite waard!

Wed met de quoteringen van Svenbet op Manchester City - Watford
© Svenbet

 

Voetbal odds Svenbet City – Watford FA Cup

Ook bij de bookmaker is City duidelijk gefavoriseerd. De winstquotering voor Manchester ligt op dit moment bij 1.21. Wint Watford, dan wacht er 11.40 keer je inzet op je. Voor een gelijkspel liggen de odds bij 6.30. Met meer dan 180 verschillende selecties vind je zeker weddenschappen, die bij je passen. Voor een 1-0 ontvang je een notering van 7.81. Wint Watford met het kleinste verschil, dan liggen de odds bij 27.00. Wordt er geen doelpunt gescoord, dan is er een quotering van 19.00. In onze Svenbet ervaringen zijn selecties en odds voor voetbal altijd een sterk punt. Maak dus nu je Svenbet account aan, stort en zet dan in op City – Watford in de FA Cup finale!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Eurovision Song Contest finale: Wed nu online op Duncan Laurence en Arcade!
volgend artikel
Wed op Real Madrid - Real Betis en La Liga in Spanje met 300% bonus!