weddenbonus nieuws

Weer een Formule 1 weekend – dit keer in Hongarije

Na opnieuw een schitterende prestatie van Max Verstappen zit er terug een beetje spanning in het Formule 1 seizoen. De Nederlander staat nu derde in het klassement met enkel 22 punten achter Mercedes nummer 2, Bottas. Hamilton blijft voorlopig nog buiten het bereik met een 45 punten voorsprong. Hoe zal de Formule 1 in Hongarije verlopen?

Formule 1 Hongarije – Wat kunnen we zoal verwachten?

Dit weekend wordt er op de Hungaroring nabij Boedapest opnieuw de F1 van Hongarije gehouden. Dit parcours is al een vaste waarde in het Grand Prix Circuit sinds 1986 en dat lijkt nog niet zo meteen te veranderen. Voorlopige leider in het klassement Hamilton won vorig jaar deze race, en hij zit ook weer in de pole position om deze rit ook te winnen. Mercedes domineerde zowat het hele seizoen al, tot Verstappen twee overwinningen kon binnenhalen op spectaculaire wijze. Dankzij wat regen en vele pits-stops op het Duitse thuiscircuit van Mercedes kon Hamilton met een magere 2 punten naar huis. Wat wordt het deze keer? Kijk even naar de Formule 1 odds Hongarije.

 

Odds F1 Hongarije: Wie wint?
© Bet777

Lewis Hamilton is nog altijd de favoriet van de beste bookmakers, kort gevolgd door Max Verstappen himself. De Nederlander krijgt meer en meer respect voor zijn geweldige prestaties tijdens de F1. Het wordt wachten of het ook deze week weer van hetzelfde wordt. De quoteringen F1 Hongarije haalden we van de Bet777 website, waar je trouwens ook de Bet777 bonus kan ontvangen. Deze stortingsbonus biedt je een exclusieve 50% tot € 150 aan. Bet777 is één van onze favoriete bookmakers waar we altijd vol lof over spreken, met goede quoteringen en toffe promoties.

 

Laatste kans in augustus om te wedden op F1

Na de F1 in Hongarije zal je tot september moeten wachten om opnieuw te kunnen wedden op deze motorsport. De volgende Grand Prix is deze van Belgie op het Spa parcours en begint pas in het eerste weekend van september. Het is dus nu of… niet nooit, maar binnen een maand. Pak deze kans dan zeker om nog wat te gokken op de Formule 1 voor de tussenpauze. Misschien wint Max Verstappen weer opnieuw en kunnen we weer vieren in Nederland. Het team van Red Bull zal alleszins zeker klaar zijn voor deze race. Weet Ferrari ook nog te presteren eindelijk? Vettel heeft nog louter weinig laten zien dit seizoen, en als hij de 21 punten achterstand op onze Nederlander wil inhalen kan hij best beter presteren.

 

Inschrijven bij Bet777 voor je bonus kan via onderstaande link, waar je alle odds voor te wedden op Hongarije Formule 1 terugvindt. Veel plezier!

 

Over de auteur

vorig artikel
Vitesse krijgt de kampioen van Nederland op bezoek in de openingswedstrijd
volgend artikel
Derde voorronde Champions League wedden op PAOK Saloniki – Ajax