weddenbonus nieuws

Formule 1 Grand Prix Monza: inzetten met stortingsbonus

Na een uiterst teleurstellende start op Spa Francorchamps vorige week van Max Verstappen, gaan we ervan uit dat de Nederlander zich zal willen revancheren en een podiumplaats willen veroveren in Italië.

 

Vestappen begint achteraan maar kan inhalen op Monza

Honda heeft gemeld dat Verstappen gaat rijden met de nieuwe Spec-4 motor. Een wissel van de moto heet consequenties en daarom start de Nederlander op een van de laatste startijen. Er is bewust gekozen om de nieuwe motor op Monza te introduceren omdat inhalen eenvoudiger is dan op Spa. Inhalen is dus noodzakelijk voor Verstappen om een podiumplaats te behalen.

Monza komt mooi op tijd voor Ferrari

Voor de 70e keer strijkt het Formule 1 circus neer in Monza. Het circuit in Italië maakt al deel uit van de formule 1 sinds 1950. De Ferrari fans en Italianen hopen natuurlijk op een zege van één van de twee Ferrari coureurs in Italië De zege van Ferrari coureur Leclerc op Spa beloofde al veel goeds voor de aankomende Italiaanse GP. Lewis Hamilton is echter de te kloppen coureur op Monza. Hij heeft namelijk al 5 races gewonnen op Monza, net zoveel als Ferrari legende Michael Schumacher.

 

 

 Wedden op Formule 1 Monze in Grand Prix Italie met odds

© Svenbet

 

Wat kunnen we verwachten op Monza?

De motorwissels bij Red Bull zorgen natuurlijk alvast voor wat geschuif op de startrijen. Waar normaal de Red Bulls toch op de eerste 2 of 3 startrijen melden, zien we deze vanwege gridstraffen dus achteraan. Het zal dus een inhaalrace worden voor Verstappen die in het verleden al heeft aangetoond daar erg sterk in te zijn. Of de nieuwe motor direct zijn vruchten afwerpt is nog even afwachten maar binnen het Red Bull Team gaan ze met vol vertrouwen de race tegemoet.

 

Als we de Nederlandse bookmakers mogen geloven staat Charles Leclerc op het punt zijn tweede overwinning op rij te winnen. De quotes voor een overwinning voor Ferrari komen namelijk met Leclerc uit op 2.37. Lewis Hamilton komt op een goede tweede plaats met 2.75. De top 3 wordt aangevuld door die andere Ferrari rijder, Sebastian Vettel krijgt odds van 3.75 mee op Monza. Mocht je als Max Verstappen fan nu toch in willen zetten op Oranje succes in Monza dan krijg je hier maar liefst 26 keer je inzet voor terug. Let wel op dat Verstappen dus achteraan start. Deze odds zien je terug bij Svenbet.

Gokken op uitslag Formule 1 Monza met stortingsbonus

Behalve wedden op de Formule 1 heeft Svenbet ook andere sportweddenschappen in het aanbod. Over het algemeen vind je hier altijd erg goede quotes en ook de Svenbet bonus is aantrekkelijk te noemen. Als nieuwe speler krijg je namelijk bij je eerste storting 100% extra. Je verdubbelt dus feitelijk je initele inleg en kan direct spelen met je verhoogde bedrag. Om het bedrag vervolgens uit te keren moet je de inzet en stortingsbonus 10 keer rondspelen op odds boven 1.90. Lijkt dit jou wel wat? Klik dan op de link om direct naar Svenbet te gaan!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Duitsland - Nederland met goede odds en bonus
volgend artikel
Doet Oranje ook tegen Estland goede zaken richting het EK 2020?