weddenbonus nieuws

Sensatie bij de Formule 1 van Japan dit weekend?

Een thuiswedstrijd voor Honda in Japan. Na weken waar Mercedes en Hamilton domineerden zal Red Bull graag het thuispubliek de winst laten proeven. Wat denk jij dat er deze zondag gaat gebeuren? Lees verder!

Noodweer en tyfoon zijn spelbrekers dit F1 weekend

Het weekend in Japan wordt op dit moment volledig omgegooid. Met de naderende tyfoon Hagibis op komst zou de chaos te groot zijn om een normale kwalificatie plaats te laten vinden op zaterdag. De kwalificatie wordt daarom verschoven naar zondag 10 uur lokale tijd. De tyfoon zorgt voor veel regen dit weekend maar op zaterdag worden er windstoten van meer dan 100 km/uur verwacht. De lokale autoriteiten en de Formule 1 organisatie hebben het Suzuka circuit de hele zaterdag gesloten. De voorbereiding van de F1 coureurs is dus wat overhoopgegooid en het is dus maar de vraag hoe de rijders met deze plotse verandering omgaan.

Wie presteert er goed in de regen?

Met zoveel regen en storm op komst kijken we even naar de kanshebbers die goed presteren met natte weersomstandigheden. Uiteraard is van Max Verstappen bekend dat hij kan stunten op een natte baan en de risico’s goed incalculeert. Met een goede vrije training op zak kan hij zomaar als een van de kanshebbers worden gerekend. De Nederlandse bookmakers hebben overigens veel interessante weddenschappen voor dit weekend staan. Mocht Mercedes dit weekend goede zaken doen dan kan in ieder geval de constructeurstrofee al worden bijgeschreven.

 wedden formule 1 Japan odds

© Bwin

Kanshebbers op Suzuka dit weekend

We noemden hem net al even maar Max Verstappen kan geweldig goed rijden in natte omstandigheden. In de tweede vrije training, die overigens bepalend is voor de startgrid als de kwalificatie volledig wordt geannuleerd, noteerde Verstappen de derde tijd.  Bottas en Hamilton noteerden de eerste twee tijden, Verstappen bleef de twee Ferrari ’s van Leclerc en Vettel voor en mag dus als kanshebber genoteerd worden. Je krijgt hier al 6 keer je inzet voor terug als Verstappen de race wint. De grote kanshebber volgens Bwin is Lewis Hamilton op dit moment met odds van 2.10. Zowel Bottas als Leclerc geven 5 keer je inleg terug bij winst. Bij Bwin vinden we altijd een goede weddenbonus en ook deze keer is daar geen verandering in.

Inzetten op de Formule 1 van Japan met Bwin

Bij Bwin zien we de hoogste odds voor inzetten op de GP van Japan 2019. Buiten wedden op wie de winnaar wordt, kun je bijvoorbeeld hier ook inzetten op de winnende marge, hoeveel coureurs uitvallen en of de coureur die van pole-position start ook de wedstrijd wint. Genoeg interessante bets dus om deze toch al spannende race nog aantrekkelijker te maken. Ook de Bwin bonus code is niet meer nodig om de stortingsbonus te pakken. Dit gaat nu volledig automatisch. Als jij wilt gokken op de GP van Japan en een heel spannend Formule 1 weekend beleven, klik dan op de link om je in te schijven bij Bwin!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De wereldkampioen Frankrijk uit tegen IJsland, de beslissing in groep H?
volgend artikel
League of Legends Favorieten en odds voor Worlds 2019!