11:22 uur

Extra stortingsbonus bij bookmaker 10Bet

Je hebt nog tot het eind van de maand om een extra storting bonus van bookmaker 10Bet te krijgen. Dit is een storting bonus voor alle bestaande klanten die al gebruik hebben gemaakt van de eerste storting bonus die je als nieuwe klant krijgt.

Verdubbeling van je storting met de bonus code

Je verdubbelt je eerst volgende storting bij 10Bet door bij je storting de bonus code BLAST in te voeren. De maximale bonus die je kan krijgen is 30 euro, dus als je het volledige bedrag wilt hebben, dan moet je ook 30 euro storten.

10Bet big winners promotie
© by 10Bet


De bonus moet je acht keer rondspelen via combinatie weddenschappen van minimaal 3 weddenschappen op 1 ticket. De weddenschappen moeten elk apart een minimale quotering van 1.6 hebben en de combinatie moet in totaal een quotering van 4.0 hebben. Zolang je dus weddenschappen van minimaal 1.6 quoteringen selecteert zit je goed want met 3 combinaties zit je dan al op een gecombineerde quotering van 4.0.


Eerste storting bonus voor nieuwe klanten

De bovenstaande actie is alleen voor spelers die al gebruik gemaakt hebben van de 10Bet eerste storting bonus. Deze welkomstbonus is een eerste storting bonus van 50% tot een maximum van 200 euro. Daar kan je dus fink wat bonus geld vandaan halen. De minimale storting om van deze bonus gebruik te maken is 15 euro. Lees meer over de eerste storting bonus van 10Bet.