weddenbonus nieuws

Extra kans bij Bet365

Bet365 is een bookmaker die heel bekend is voorzijn promoties voor sportweddenschappen. Daarbij worden er promoties voor de meeste soorten sport aangeboden, en niet alleen voor het voetbal. Zo kun je bijvoorbeeld op tennis wedden of ook op paardenrace’s. Daarnaast is er nu een nieuwe promotie voor het Rugby.

Als je dus een fan van sportweddenschappen bent en van Rugby houdt, dan is dit jouw moment om weddenschappen op bet365 door te voeren. Indien een rugby-match in de verlenging gaat, dan krijg je een nieuwe kans om te winnen. Voor alle wedstrijden van de australische NRL en alle knockout-wedstrijden maak je zo een kans om te winnen. Dit geldt indien jouw weddenschap aan het einde van de reguliere tijd zou hebben verloren.

Wedden zonder risico- bij bet365 is het mogelijk. Dit aanbod is alleen geldig voor weddenschappen, die voor de wedstrijd worden doorgevoerd. Dit betekent natuurlijk, dat alle live-weddenschappen zijn uitgesloten van dit aanbod. Niet alleen enkelvoudige weddenschappen doen mee om de prijzen, maar ook de combinatieweddenschappen mogen deelnemen.

Wij vatten samen:

  1. Je voert een weddenschap vóór een wedstrijd door op bet365
  2. Na de reguliere tijd is er geen winnaar vast te stellen
  3. Nu is jouw weddenschap ook geldig voor de extra tijd

Een kans om je inzet terug te krijgen en zonder risico weddenschappen door te voeren- dit is wat vele van de gebruikers willen hebben. Ook in het Rugby zijn er dit jaar vele interessante wedstrijden, al is het vele landen in West-Europa nog niet zo populair. Lees dus de condities van deze promotie goed door en kijk ook naar de andere promoties, over die we de voorbije weken hebben geschreven. Veel succes met jouw weddenschappen en met de volgende wedstrijden uit het Rugby. Je hebt een kans en zeker geen risico, dus aarzel niet!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Cash-back bonus voor de play-offs
volgend artikel
Word nu miljonair bij betFIRST!