weddenbonus nieuws

Eurovision Song Contest finale: Wed nu online op Duncan Laurence en Arcade!

Geen voetbal-WK of Superbowl, maar met Eurovision staat een van de grootste TV-evenementen van het jaar voor de deur. Dit jaar vindt die plaats in Tel Aviv in Israel. Belangrijker voor Nederlanders – met ‘Arcade’ hebben Nederland en Duncan Laurence een song die kan winnen. Dat zien ook de bookmakers, die Nederland tot de grote favoriet maken. België met Eliot en ‘Wake up’ heeft alvast niet de finale gehaald. De bookmakers Nederland zoals BetFIRST hopen dus alvast op winst van de favoriet, en ook vele toeschouwers steunen Nederland. Bij deze aanbieder kun je ook via je smartphone wedden en een welkomstbonus van € 200 pakken. Wie is jouw grote favoriet? Of ga je risico en wed je op een van de grote outsiders, zoals Letland, Litouwen of Moldavië?
 

Wedden op Eurovision met de odds BetFIRST

Vele verschillende selecties zij er beschikbaar voor wedden op Eurovision. Wij hebben vooral belangstelling voor de winnaar van het evenement. En de vraag, of Duncan Laurence met de overwinning kan gaan lopen. Je weddenschappen kun je ook doorvoeren via de BetFIRST app. Deze gebruikersvriendelijke applicatie kun je onder meer via de site van de bookmaker downloaden. Wed bijvoorbeeld op de favoriet – ja, Nederland met een quotering van 2.90. Zweden, Australië en Rusland zijn de andere favorieten met odds van 6.00, 8.00 en 9.00. Winnen met je inzet op een outsider is natuurlijk ook mogelijk. Zo worden bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk met winstquoteringen van 251.00 aangeboden. Wedden op Duncan Laurence of op een van de outsiders – de keuze is aan jou!
 

Enkele van de favorieten op winst bij Eurovision bij bookmaker BetFIRST
© BetFIRST

 

BetFIRST stortingsbonus: Tot € 200 met 100%

Nog geen account bij de aanbieder? Voor je eerste storting is er een 100% bonus met een bijzonder hoog maximum bedrag van € 200. Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt, is het nu dus een goed moment. Via onze button kun je naar de site van de aanbieder gaan. Open nu je account rechts boven in het menu. De eerste storting van minstens € 10 kan bijvoorbeeld via iDeal, Bancontact of Mastercard worden doorgevoerd. 100% van je storting worden je dan als bonus van de bookmaker aangeboden.

  1. Volg onze link naar de homepage van de aanbieder
  2. Maak je online wedden account bij BetFIRST aan
  3. Voer een eerste storting van minstens € 10 door
  4. 100% tot € 200 worden je als bonus aangeboden

 
Je bonus bij een van de beste bet sites moet nu nog worden vrijgespeeld. Speel storting en bonus telkens 2 keer rond binnen de 30 dagen. Er bestaat hiervoor een minimale quotering van 1.40. Tot € 200 wachten er nu voor je eerste storting bij de bookmaker. Indien je nog geen account hebt bij BetFIRST maak je nu eentje aan via onze link en stort je dan een eerste keer. Zet dan in op de finale van de Eurovision Song Contest – kan Duncan Laurence winnen?
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Eredivisie PSV - Heracles en De Graafschap - Ajax: Wie pakt de titel?
volgend artikel
FA Cup finale: Pakt Manchester City de volgende titel tegen Watford?