weddenbonus nieuws

Europa League wedden bij bookmaker BetFirst

Bij de Belgische bookmaker BetFirst (Nederlanders ook welkom!) krijg je een wed bonus voor wedden op de Europa League. Met Club Brugge en Ajax in de tweede ronde van de knockout fase wordt dat natuurlijk een perfect bookie om eens een weddenschap bij af te sluiten, want de meeste bookmakers focussen zich op de Champions League. Dus wil je wedden op Belgische of Nederlandse teams in Europa, dan moet je bij BetFirst zijn!

BetFIRST Europa League promo
© by betFIRST


Europa League cashback wed bonus

De bonus die je kan krijgen is je geld terug als je naar een saaie wedstrijd hebt moeten kijken, if in ieder geval een wedstrijd die in 0-0 is geëindigd. De weddenschap die je daar voor moet afsluiten is een Eerst/Laatste doelpunten maker, Correcte Score Einde Match en/of een Correcte Score Rust/Einde match weddenschap. Als dan de wedstrijd in een 0-0 eindigt krijg je je geld terug tot een maximum van 10 euro per wedstrijd en 30 euro per week!

Wat denk jij dat Ajax – Djnepr en Club Brugge – Besiktas gaat worden? Lior Refaelov heeft al zes keer gescoord voor Club Brugge in de Europa League en bij Besiktas is Ba lekker in vorm met 23 doelpunten dit seizoen… Alle mogelijkheden dus om eens een weddenschap op eerste/laatste scorer in te zetten. Je moet wel minimaal 5 euro per weddenschap inzetten om voor de bonus in aanmerking te komen.

Claim je geld terug bij gelijkspel

Als de wedstrijd waar je op wed in 0-0 gelijkspel eindigt, stuur dan een mailtje naar support.nl@betfirst.be met als onderwerp van de mail “cashback 0-0” en het ID-nummer van je weddenschap. Je krijgt dan binnen 7 dagen je inzet terug gestort.

BetFirst bonus voor nieuwe klanten

Nieuwe klanten zijn van harte welkom bij BetFirst en als nieuwe klant krijg je dan ook een goede welkomstbonus in de vorm van een risicoloze weddenschap tot een maximum van 50 euro. Je moet minimaal 20 euro storten om deze bonus te claimen. Lees meer over de BetFirst eerste storting bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Bet Red Kings nu ook op weddenbonus.com
volgend artikel
88e minuut garantie bij 888Sports